Komentari (405)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako li toliki dođoše do Tuzle a da ih niko nije ranije primijetio? Recimo na granici sa Srbijom, pa nije 121 mrav pa da se ne vide! Šta ta policija i graničari uopće rade, šta im je posao, da jebu mene na Doljanima sat vremena a da njih niko ništa i ne pita! Za šta primaju ti ljudi platu?
Prevoze ih kroz rS u Federaciju, to je plan Vucica da se Srbija rijesi izbjeglica.
Arapi, arapska naselja i prodaja grunta Arapima, turkofilija, a sada i migranti. Da se ne lažemo, sve se to dešava na teritoriju koji je dominantno naseljen Bošnjacima. Bakir šuti, šuti SDA, šuti bošnjačka inteligencija, a mutavi novinari nam prodaju bljutave priče kako smo i mi bili izbjeglice i kako migrante moramo posmatrati prvenstveno kao ljude. A pred očima nam se odvija scenario stvaranja evropske Gaze.
..alija izedbegovic----islamska deklaracija....zelena transferzala...
@DrynaTimRusia jet tako je..bih je uvijek bio Islam i ostatiti ce!!!!!!!!! ..tvoj problem sto ne mozes to prihvatiti cak i poslije toliko krvi i zla koje ste nam nanijeli...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uzmite razliku 1992 ili 1993 u nas sve zene i djeca a ovdje sve muskadija !! vec nagizdani za kockaonicu i gradske centre!! nema sa arapima i afgancima i ovim ost suzivota !!! RADI VAŠE DJECE I ZENA VRACAJTE OVO NAZAD ! ODMA!
kako li je kod njih kad ovdje traže,možda se uhljebe hajd znaj
Ovi u bosni a iz bosne u Berlinu traźe..
bolesnjaci muslimajmuni su pljuvali po Madjarima kad su podigli zid da sprecavaju doliv imigranata (govoreci da su islamofobi) a vidi ih sad, nece da prime svoju kozoyebsku bracu...
E ako nas ovi bar privremeno ne ujedine u BiH, nista nece.
Organizovano nam ga Srbi zavlace.. prevoze migrante onda preuzimaju ovi iz Rs i guraju u fedraciju .. hoce li sta Sipa istraziti jeli postoji kakvih organizacija iza ovoga ?
DOBRO NAM DOSLI U BiH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ima li koja mlada bosnjakinja rada da pomogne ovim napacenim momcima?
ne biraju ni oni ni one
Slika br 6 mejt medju migrantima
Nedajte im NIŠTA... ko nema u glavi ... šta ću mu ja.. HEJ KRENUO NA PUT BEZ IČEG.. IDEM KOD NEKOG DA ME HRANI I DA MI DA DŽABE KROV NAD GLAVOM... MA MARŠ U PM.
VRATITI IH U SRBIJU! Čuj došli iz Srbije onako, da nisu preplivali Drinu?!
i meni nije jasno, pa ako nemaju papira, kako ih puste da uđu.
@maliumene rekli su da su bosnjaci i da imaju veru u aloha a lice da se ne lazemo
PA VRIJEME JE DA SE POCNE AGRESIVNO POSTUPATI PREMA MIGRANTIMA NEBIL SE ZAUSTAVILA OVA INVAZIJA. OVI CE NAM OTETI ZEMLJU BEZ ISPALJENOG METKA.
agresivno potupajte vi sa njima u srbiji i Hrvatskoj:)..ne palite vatru u BiH sa nmigratnima i ne stavrajte mrznju..mi nikoga ne mrzimo i lijepo cemo sa njima postupati, i primiti ih ako zele ostati .. gonite se...goffna
Jadnici misle da je Tuzla metropola :D
@selfiselefija tako je selfi jebi mu mater
Iz koje li se ti kupusare javljaš čobanko?!
treba vidit ima li koji doktor medju njima, da popune upraznjena mjesta na UKCu