Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete imati kakav god hoćete plan ali kada vidim budžetske uhljebe Nikšića, Magazinovića, Mašića, Čengića... jasno mi je da od toga nema ništa, osim da se ovi jebivjetri i bogataši uhljebe po parlamentima i u budućnosti.
@Otpor ove ljevicarske stranke setaju samo Sarajevom i Tuzlom haman, a u Banja Luku ne smiju ni otici a kupe glasove Bosnjaka pricom kako se svi narodi slagati sto je istinita tvrdnja ali tek kad je svima budete pricali jer mi Bosnjaci smo najmanje protiv suzivota
@perfekcionista3 Suživot je medju običnim ljudima odavno normalna stvar. Princip vladanja je nacionalizam (zavadi, pa vladaj), to koriste domaće vlasti i strane diplomate. U izbore lično ne vjerujem jer mislim da se namještaju, a i po potrebi kupuju se poslanici. Pozdrav iz Banjaluke.
Kako ces dici plate?Od cega? U realnom sektoru ne mozes natjerati poslodavca da digne plate, a u budzetu moze, svakako primaju plate zahvaljujuci kreditu od MMF-a koje ce se vracati sa grbace naroda.Ajde, ne serite dzaba...
Ja ovdje vidim dimije i Heleza na parkingu
Sve mede dok ne sjednu u fotelje eh onda smo ebani :D
Vidi se kakve finansijske stručnjake imaju u SDP-u, ne dao Bog nikom. Oni bi ovim svojim programom napravili uravnilovku i otjerali sve stručnjake a kupili glasove od onih na minimalcima. Koji ublehaši.
Kakva grupa idiota, lazova i prevaranata. Pa ovu stranku su napustili svi koji su glasove donosili, uhljebili sad par srba i kontaju nja nja i bla bla. Ljudi, na svim slikama nemate postenog covjeka ili pametnog.
predizborna UBLEHA
To vam je bio plan i kad ste bili na vlasti pa ništa od njega. Zauzeli fotelje i plan pod dupe pa ga i ove izbore furate.
socijaldemokratija nije komunizam i vama papcima to treba biti jasno a ne da je vezete za tita i partiju debilcine
Koja je danas razlika izmedju lijeve i desne orijentacije? Ja je ne vidim. Samo ih zanimaju budžeti i resursi.
Dzaba ba prstavljate bilo sta dzaba vam sve vozovi su svi prosli u drzavi trenutno nema ni milion stanovnika od toga 400 000 penzioneria i 400 000 djeca ovo malo jos bijede sto je ostlao ceka vizu i to je to dzaba vam sve sada
I ovi poceli lupati ko Bakir za 100.000 radnih mjesta.. Sve ce te vi uradit dok ne zasjednete u fotelje.
ma dajte sta o sda, bakiru izetbegovicu, sebiji, trezoru, scepi radojici, sbb srpskoj beogradskoj bratiji da se pofajtamo domacinski i momacki, sta ovo objavljujete vidite da ove kante i labrnjase crvene kmere niti ko podrzava niti ko cita i pise o njima. dosadni su crvendaci i bez ikakve vrijednosti, dok ne mogu skupiti niti 80 komentara. vise ima komentara o konjima u livnu i sujici vec o ovim crvenim kmerima.
Kažu da ninje u tri gibka skoka predju oko 25 metara.
Kada visoki dužnosnici ove partije budu prestali dolaziti među radnike u skupim odijelima,skupim autima i sa skupim mobitelima biće i povjerenja...Baš je lako lijepo govoriti okupljenim masama ,a imati stalni posao u pošti,telekomu ili elektroprivredi,itd.Otišli su vam ljudi (koji su bili na vašim izbornim listama) u zapadnu Evropu (treba li reći da su mahom nebošnjaci)i sada ih zamijenjujete tražeći ljude po RS-u i Hercegovini...Ma haj'te molmi Vas...
drzava za necovjeka i sdp pokvarenjake i neljude! plan 10 za kradju i reketiranje naroda, drzave i privrednika.
Odlican plan, ali gdje su konkretni podaci?? Kako i na koji nacin, hoce li smanjiti sebi plate/javnu potrosnju, doprinose, poreze.. ovo je lista zelja, nema plana/buzdeta, nema nista osim pukih obecanja.. Gori su od SDA,
Sve piše u planu
hahahahahahaha. veoma jadno,samo 57 komentara na clanak o crvenim kmerima, a ja uzalud pokusavam podici citanost i pisanje na ovom placenom clanku.uzaludan mi je trud,vidim da malo ko podrzava plan 10 za sdp kradju i reketiranje. niksicu blento zaostali,pa vidis li bolan da te niko ne podrzava,sve negativni komentari, a ono masta, sanja,zamislja,hoce,cezne,nada se da ce pobijediti i osvojiti vlast da nastavi da krade.znaju privrednici kako ih je sdp sa inspekcijom reketirao. sdp lopovi!
Pa izgleda da se sda o sebi zabavila pa vas ima malo placenika da pljujete po SDP.Sta je u pitanju slabo placaju ili je nesto drugo u pitanju.Mozda ste se pomirili sa porazom?