Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unistajemo im zivote jer nam je zabavno gledat ih u kavezima bas humano djelo.
unistajemo?
Imamović je naš najljepši eksponat :)
Ajde vise, da se otvori nesto sto vrijedi, samo zgradurine i trzni centri, gradjani od toga nista nemaju, samo se pravi ruglo od grada.
I političare dodati u inventar vrta, obavezno!
Ima li iko iz Tuzle da podijeli svoje misljenje sa lica mjesta, da li je taj zoo uslovan za zivotinje u njemu?
ja pricao sa jaranom, kaze jad zivi. nema par zivotinjica i uslovi nula znaci jos jedan od preizbornih foluski
@KSAhunter @SvetiJuraj Ni inace ne podrzavam zoo vrtove, jer je to cisto mucenje zivotinja, ali nekako mogu da progutam kad je u pitanju velegrad sa ogromnim budzetom pa se onda zoo napravi tako da zivotinje imaju kakav takav komfor. Ali kad naprave ovako u nekom malom mjestu odmah na prvu budem skepticna. Sad kad vidjeh slike, iskreno receno ja bih ovo zabranila. Znam da je djeci drago i da se raduju, ali meni ovo djeluje neuslovno za krupne zivotinje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOJI STE VI SELJACI U BOSNI HAHAHAHAH
@edinho234f AHAHAHAHAHA
Super, samo nek nema gorila...