Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plata jednog parlamentarca je 5000 i više .. ovih 105 hiljada je 2 parlamentarca na godinu .. imam ideju kako ćemo više novca uštediti nego da hvatamo sitne švercere
@Prd0nja .. ti si pogriješio portal
Ovaj duhan i tekstil umjesto unistavanja bolje da odnesu u domove za nezbrinute kod Pazarica ili neki drugi,da ti srce pukne kad im das cigaru ili nesto od odjece.
kakvo ba unistavanje sve ce to MUP popusiti i jos malom odnijeti 'vidi sta ti je babo kupio' :D i ti bi davao nezbrinutoj djeci cigare?
@KonanBarbarin Konane da si ikad dole otisao vidio bi da su dole i odrasli
Fake news vidi se iz aviona sto ne otvore vrece da vidimo.
@CikaFajer Ma da su podijelili sve bi zataskali i ne bi nista ni objavili.Ovo je klasicni Fake News.Kakvih 250 kila duhana.
Jadnik sigurno nije ubacio kovertu na vrijeme i u upravi sanducic.
nema više jeftinog pušenja :)
Sve protiv bogatog bosanskog naroda,sve da se unisti ovaj raskosan zivot,sve protiv ovog visokog standarda zivota... Jadni vlastodrsci se bore da nam svima bude isto a narod se samo bogati i bogati....pa dokle vise...hahahahaaa
Ovo je neki dedo ili nana po stotinu puta se preznojili da bi zaradili za hljeba. A vi supci iz sipe hvatajte krupne ribe nemoj te se na sirotinji iživljavati.
"Uz pomoć specjalističke opreme za pregled vozila, koja je Upravi donirana od strane Američke ambasada putem programa EXBS pronađeno je 275 kg sitno rezanog duhana bez akciznih markica" Koja im to specijalna oprema treba da pronađu 275kg duhana u putničkom vozilu?
ej rođo, ne znaš ti kakve su to procedure. nije lako pronaći tele u golfu2, on je specijaliziran za transport visoko tarifnih roba i smo dobrim operativnim radom je moguće otkriti taj kriminal...
Ne daju hljeba da pojedes jos samo fali da nam zapad uvede vize i gotovi smo..
Odose majice od pola marke. Kako je vlast brza i efikasna do jucer bijeda pricala kako se dobro prodaje svercovana roba, a evo sutradan ih odmah pohapsili
krimos na slobodi pištolji su u modi, beretta ili dezert glavnu riječ vodi
Kad cete pocet hapsit one koje u cevapdzinicima ne izdaju pdv racune i mobitel shopoove koji na crno prodaju mobitele _
mora narod od necega zivjeti