Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dodje kuci izmlatit ga.Roditelji su postali roboci zbog girova djece...Svuda vide prijatelje i sanse a roditelje kao neznalice.flupake.zaostale i sl.
kompleksas koji hoce da izadje u medijima kako bi konacno se neka cura curka zainteresovala za njeg
nadjen je, hvala Bogu
Dobro je da jeste, samo kakve veze Bog ima? On dojavio lokaciju?
Nadam se da se nije roknuo samo, mentalno zdravlje je ozbiljna tema o kojoj se mora govoriti na svakom mjestu, mentalne bolesti su uzrok 90% samoubistva u svijetu, klinička depresija je gora bolest od kancera, da nas Bog sve sačuva...A sve je to uzrokovano sihrom(crnom magijom) koja se proširila kao kuga u BiH, a nije ni krivično djelo tako da ti neko može uništiti upotpunosti život ili te čak ubiti a da nema nikakvih problema s krivičnim zakonom BiH, eto to ti je SEKULARNA DRŽAVA.
@BosnjakPonosni i ja svojoj zeni ima vec mjesecima govorim da imam psihickih problema , ona saslusa kratko i nista to je to , sad kome se obratit nemam pojma , pogotovo jesen i lose vrijeme me ubi
pronadjen u brckom, dosta komentara