Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno im je MENPROM obecao kobasice da ga kandidiraju za PREMIJERA.
JASMINA IMAMOVICA TAJKUNA SKIDAJ SA VLASTI DOSTAAAAAAA GA VISE
malo nas je brate! zadojeno, potplaceno i isprano sve redom
Tuzlaci svaka čast! Nastavite se okupljati sve dok ne padne i Federalna vlada jer većina nadležnosti koje nas tište su na federalnom nivou, tako da samo obaranjem kantonalne vlada još nije završen posao. Do slobode !!!
SUTRA DEMONSTRACIJE PRED FAHRINIM TORNJEM U 13:00... DOSTA JE BILO NJEGOVOG LICEMJERSTVA... PRVI ZAHTJEV DEMOSTRANATA OD SAD JE NJEGOVA SMJENA
nemojte samo ko ovi moji tuzlaci sto pocese sa rostiljom i kahvama, podsjeti me to na JMBG. Samo hrabro i odvazno.
joooj molim vas nemojte samo KAFE KUHATI NEMOJTE KAFENISATI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
a sta je sa imamovicem i opcinom? zasto jedino tuzlaci ne traze promjene u svojoj opcini? to u tuzli valja? opcina tuzla ima najbrojniju administraciju u drzavi i vama je to ok? jesul vam ti bazeni koje nazivate panonska mora ili jezera dovoljna za srecu? jel vam ok da je 80% uposlenih u opcini primljeno bez konkursa? samo trecina ulicne rasvjete radi! dio ši sela nema kanalizaciju (al ima panoniku) dio lipnice nema gradsku vodu (ima panoniku) tuzlo nemojte da stanemo prvi a prvi smo pokrenulo promjene. to nama tuzlacima samo kanton bio problem a inace smo sretni radom opcinke vlasti?
Rostiljadu a demostracije: NAROD GLADAN :D
samo ti rostiljaj kravo jedna a oni ce pobrinuti d anas sve kolektivno ponovo zahebu,Busuladzićko sta ti radis tu,ko te je postavio,idi more u p.m,idi u penziju jadnice divokozo!
Harmoniika revolucija.