Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi se samo o odnosu države prema Univerzitetu već je Tuzla marginalizirana u svim ostalim sferama života. Zašto? Zato što u Tuzli ne prolaze hadžijice, piljari i ćate iz Visokog, Tešnja, Šamca, sarajevske Pičkice i slično koji propagiraju mržnju radi svog ćara. DA LI TUZLACIMA TREBA OVAKVA BOSNA? KOJI ĆE NAM? FAKAT ISPADA DA JE DODIK HADŽIJA! NE YEBE NI DRŽAVU A NI SARAJEVO NI 2% I TAKO VALJDA I TREBA!!!
Kad ti je tako dobro u Tuzli, hoces da se mijenjamo?? Ti u Tuzlu, a ja u Sarajevo?
Tuzlaci sa vama sam 100%, ako budem ikako mogao docu u Tuzlu 5 Juna. A vi ostali kukajte i dalje, ali samo kukajte po kucama i mastajte o promijeni !
Ovo je znacajan trenutak za BIH , jer nema nista, nikakvih promjena bez studenata. Kad student vidi da zivi u zemlji u kojoj nema perspektive i sa skolom a ne bez nje , ostaje mu samo jedno ... da se digne svoj glas !
ja dodjem na blokadu ;)
Raja , obraćam vam se kao osoba koja je odgovorna za grad Tuzlu i koja je poslala ove zahtjeve... TRAŽIM VAŠU PODRŠKU I MOLIM VAS ZA NJU.HAJMO SVI DA SE UJEDINIMO MAKAR PO RJEŠAVANJU PROBLEMA .OSTAVIMO SVE NA STRANU.POMOZITE NAM.. VOLIO BIH DA SE KOLEGE IZ SARAJEVA SOLIDARISU SA NAMA, IZ MOSTARA, BIHAĆA, BANJA LUKE , ZENICE ITD. OVIM I MI ŠALJEMO PODRŠKU STUDENTIMA MEDICINE IZ SARAJEVA I U NAŠE ZAHTJEVE KADA POČNE BUNA UVRSTIT CEMO I NJIHOVE ... DAJTE MI SAMO KONTAKT OSOBU DA STUPIM SA NJOM ...MOLIM VAS....
ne znam gdje i da li uopste studiras, ali ja sam student tuzlanskog univerziteta i znam da smo postigli mnogo stvari, jer su studenti ujedinjeni, a ti ako studiras negdje drugo, onda nemoj misliti da je svigdje tako kao kod tebe. ja znam da cemo dobiti ono sto trazimo jer imamo argumente za to pozdrav iz Tz za sve koji nas podrzavaju
Tuzlaci svaka cast – samo da istrajete...hajde vi da barem pokrenete ovu zemlju i ovaj narod iz jedne opste letargije i apatije. Ako ko to moze uciniti onda je to Tuzla. Vi ste barem sacuvali nesto od predratne inteligencije i danas je Tuzla najpismenija urbana sredina u zemlji. Mnogo je razloga za to, ali nas u Sarajevu je progutao val primitivizma i nema tu vise sanse da se bilo sta promjeni. Tuzlaci, vi ste nam svima sansa i nada – pa stoga puno srece. I nezaboravite Sarjalije ne mrze Tuzlake - to su gluposti. Primitivci sa svih strana se mrze medjusonbo a to je nesto drugo. Pozdrav iz Sarajeva.
Bio sam u svim gradovima u BiH, ali brate Tuzla mi je jedan od najljepših. Definitivno najružniji grad (od ovih većih) je Mostar, a poslije njega Sarajevo.
idem da podrzim svoje kolege ... Ćufteta .... slazem se s tvojim komentarom
jest ova tuzla ruzan grad. kao da se nalazi u bjelorusiji.
Ma kakvi studenti i pizdarije. Nije ovo Hrvatska ... Sjedite seljacici iz tuzle i sutite.
Da kasarnu trebaju dodijeliti kakvom privatniku, tajkunu, stvar bi bila gotova za svega par minuta. Ovako, studenti čekaju dvije godine bez ikakvog pomaka. Svaka čast za bunu!
@Hal-Wa pa ne vole sarajlije tuzlake, dobro da nisu stavili kaku deponiju za fotografiju
Hajde da prvo osiguramo prostor, pa ćemo onda gledati šta dalje... Korak po korak! Ti nam se pridruži 5. juna (btw ja sam student univerziteta u Mostaru, ali podržavam bilo koji oblik studentskog otpora jer ova zemlja neće ići naprijed sve dok studenti širom BiH ne naprave revoluciju! ) I da, što ste stavili ovu sliku iz Tuzle molim vas? Ovo je jedan od ružnijih dijelova grada jer se tu nalaze autobuska i željeznička stanica... Bilo koja druga bi bila ljepša od ove...