Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se vi zezate? Liku 91 godina i vama je vijest sto je preminuo??
Pa šta ako je 91, ne smije se reć da je umro. Pa i to je čovjek. Nečiji otac djed
Moj komsija 43 godine...sa teskim kasljem. Iskasljava sukrvicu. Testiran poz na Covid. Smjeste na pneumatologiju.. Radno sposoban zdrav covjek.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije 20 nego 26, pet ih je bilo iz Sarajeva i jedan iz SBK. Šta više krijete cifre stvarne
@japanskabuba i u eresu još 25, danas će biti momački broj
@japanskabuba Niko ne krije prave cifre u smislu njihovog smanjivanja. Cifre se, ako nista, samo UVECAVAJU. Ne dajte da vas ovakvi komentari zavaraju.
Koga vi zajebavate stvarno, covjek treba da bude sretan sto je dozivio i te godine... ne glupirajte se!!!!!!!!
znaci neko je kasiro opet .. opasno se prica da obilaze kuce tesko bolesnih i nude novac da u slucaju smrti potvrde da je uzrok korona virus
2x sedmicno let iz svedske pa ima li iko pameti i hrabrosti da zatvori aerodrom na Dubravama
Eto covjek se vise ne smije ni nakasljati,a kamoli umrijeti,a da nije korona. Pa zar cete nam dizati statistiku sa 90+ godina. Da mi je otac rodjeni vala nije vrijedno ove panike koju prave. Najbolje da te svoje mi starce balzamujemo da nebi slucajno sta im bilo. Ma hajte molim vas vise...cccc
Željeni efekat ovakvih vijesti je: 1. Narode zatvaraj se u kuće i ne izlazi. 2. Kupuj zalihe neka opet nestane brašna i ulja. 3. Neka firme stanu, propadnu, a svi ćemo živjeti iz državne kase, komad kruha i gutljaj vode. 4. Totalni kolaps zdravstvenog sistema jer oni stvarno bolesni od 99.9% drugih bolesti osim korone, ne mogu se liječiti.
@IskrenostJePrva Želja je da molimo nekoga da nas spasi... i taj neko će se pojaviti. A znate li ko je taj? To je onaj koji i plaća ove vijesti oglase, ne samo u našoj zemlji, već svuda u svijetu.
ja ne znam koga vise briga za koronu
Jesu i njegovi potpisali da je od korone preminuo?
Naše seljacine iz dijaspore. Umjesti da primire kad su vec došli, to se nadiglo hodat. Jadan dedo, ni kriv, ni dužan.
@gofrombalkan vazda nam neko kriv. A maske ne nosi niko, jafici rade, kafeniše se. Kafane rade, ja ne znam da su i u jednoj drzavi klubovi otvoreninosim nas.
zasto mi je kliks obrisao komentar gdje sam spomenuo da se uzimaju pare za proglasavanje smrti od korone , jel i kliks u talu s baketom ?
@sehra I neka ti je izbrisao tako retardiran komentar bez dokaza. NE volim njegovo lik i djelo ali jel Bake i po Italiji i Španiji plaćao narodu da lažiraju testove_ Majmune ,
@sehra pa klix ti i minuse puca da izgleda sto ozbiljnije i cak pise komentare. Ovako 1% niko ne vjeruje vise u ovu kuronu.
Mozemo li se makar sad svi sloziti da je virus korone tu i da imamo veliki problem??
Klix nam redovno servira lahko razumljive grafove koji bi trebali pokazivate uvećanje toboznje katastrofe i time izazvati porast straha. Ignorisite ih.
91 godina!!! Lahka mu zemlja, meni treba još 57 godina do 91!
Po procentu zaraženih i mrtvih se vidi da je covid 19 bezopasan i da nije pandemija ni epidemija...čemu panika propagando
@Achileysmyrmidon1508 Idi na patalogiju i traži da te zaraze.
pa to sto ima 91 godinu mu je glavni komorbiditet
Ljudi perite ruke ... Drzite distancu!!! Ne okupljaj te se u zatvorenim prostorima. Ukinute mjere ne znace da covid rukom odnesen!!!