Prekinuto krijumčarenje
18
U tri akcije oduzeta roba vrijedna 100.000 KM
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taaaaakooo jeee.. Bravo majstoriii.. Trebaju vam tenkovi naoruzanja.. Valja pofatat sve svercere cigareta. A ove ubice sto VAS ubijaju nek se setaju gradom.
E KREZUBA SIROTINJO STO GLASAS ZA SDA DIKTATORE LOPOVE I OTIMACE OD SIROTINJE, SAD PUSITE JEDAN DRUGOM NEMA KOD SDA LOPOVA DZABE PUSIT, SAD LIJEPO U INOVINE TRAFIKU PLATI VISOKU CIJENU PA PUSI A PRIJE TOGA NA HIFU I NASPI GORIVA MORAS GURAT SDA FIRME JER SI GLASAO ZA SDA DVOZUBI DOMUZE
ode moj floyd monus ashima dune marble king royal na 3,50 KM :(