Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazis inspiraciju da napises jebeni komentar i kada ga napises-Komentar je predug i automatski ti ga izbrisu iako je imalo jos bar rijec da napises... Plijenite jebenu imovinu od ovih nasih politicara kojima je ovih 15,000 KM dnevnica!
Nazalost i granicna sluzba bih i mup rs su umjesani jer glavni sverc ide preko Lastve i to kamionima i niko ih nezaustavlja a zaustave ove obicne po nekoliko hiljada km koji su nezaposleni pa nekako prezivljajaju da bi pokazali kao fol ds nesto rade.
dobro je ovi trebinjci presli na cigare do skora je droga bila no1
Ja mislio na aerodromu zaplijenili
Nek popši mup
Nećemo mi Bošnjaci da pusimo
Osim karine
Pale milojkove kolege:))
Kutije bile adresirane na ime Milorad Dodik;...sifra "Ronhil" :) :)
Opet dojava na aerodromu.
u poredjenju sa posiljkom na kanarima ovo je itekako dobar ulov :)
mora da je na aerodromu