Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još samo da hoćete očisiti i korito, posebno kod otoke, jer još malo voda neće moći ni proticati od stabala, naplavine i smeća
kad ce travnicani se malo za lasvu aktivirati...🤔🤔
Ovo ne prilici jednom glavnom gradu, pogledajte kako izgleda Minsk koji nije u tako bogatoj drzavi
Nemož bošnjo obavit poso na vakat. Ne da mu se, ko će to. U mom naselju se manji ljudi mogu sakrit u travu koliko je to. Valjda rad čeka da trava odustane, da ode, da je sunce osuši ili seljaci stoku dovedu u centar grada, šta li već. Bošnjo ne zna organizovat državu ni za osnovne usluge građanima. Činjenica.
E čuj akcija čišćenja i košenja trave? Kava akcija? Pa ovo bi trebalo da su normalne radne aktivnosti bez neke halabuke. Tužno je i to da niko osim vatrogasaca ne vodi računa o šetalištu na Darivi. Kada sam vidio da vatrogasci tamo kose i uređuju bio mi je veliki upitnik iznad glave. Pitao sam ih zašto to oni rade. Odgovor je bio da nema ko drugi i da je njihovo samo 2 metra od puta da pokose. Međutim oni urade više jer ne mogu to tako da gledaju.
Velika akcija da se nadoknadi ono sto bi trebalo, ali ne radi se redovno ...
Jeste li ikada vidjeli clanak ovog tipa u drugoj drzavi? Pa to vam je posao, kakav clanak o tome pisete?
Konačno nešto pametno