Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🎯⚜💥✨⚜ Izbor: Hadžikadić. #ijasamiskra
Oslobodili su oni već njega, ali ovaj neće da ide.
Mozda bi i njemu bilo bolje da postane gusar nego da se vraća ovamo. Neće mu neku veliku uslugu napraviti ako ga oslobode
Kažu izjavio lik, da ne želi da ga isporuče u BiH :)
"Operacija oslobađanja je u toku ali zbog njihove bezbjednosti mi nemamo nikakvu informaciju"!?
Poslali su tamo neke specijalce da razlupaju otmičare.
Ako bosanski covjek u ovakvoj situaciji u Bih ne moze jasno vidjeti da je Hadzikadic daleko ispred svih kandidata onda smo stvarno katastrofa od naroda. Sadasnja vlast tuce ratne veterane heeeeej ba tuce nam ratne veterane..
bošnjo četka palubu, traže za njega 5 eura otkupnine.
Švicarska koja nema more ima brodove ,a Srbija nema .
pa nema ni srbija more kao ni bosna, osim hrhb.
@novibosman345. Trgovačka mornarica jedne drzave, ne mora imati direktni izlaz na more. To je razlika između trgovačke i ratne mornarice. Otud izreka; "Nema ga/je ko Madzarska more, al ima mornaricu!" Kontash?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte nam ime čovjeka, da znamo da li da se radujemo ili da tugujemo.
samo se svađati nećemo he he
Da ljude puste nije lako njihovim mozemo mi se zezat ali nije to lako podnositi..da sve se resi i bude uredu..
Pa jesu li gusari ili pirati, znacajna je razlika??
Radi smanjenja troškova, ko.panije nece da uvedu zaštitarske sluzbe na brodovima. Posljedično prednjem, ne interesuju ih zivoti mornara, nego isključivo, profit. Kad se desi nešto ovako, izdaju srceparajuca saopštenja i 24h zabrinutost, a istovremeno trljaju ruke zbog naplate oaiguranja. Ko zna, biznis je biznis, mozda kompanije i same organizuju ovakve otmice.
Gusari i pirati nisu isto novinarcicu
@agbonlahor. Nisu, ali nije toliko bitno za članak
...pirati su četnici ,imaju istu zastavu.