Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko ih nagovori da dodju u BiH , eno gledam slike iz Damaska , sigurnije nego u Parizu , koji su K ura. bjezali , oprostio bih im da su Gaddafijevi ili Assadovi , problem je sto u ovi bili najglasniji za skidanje ove dvojice , e sad udarilo u glavu ..
@SaudijskaBosna Brani ti Saudijske koljace ;)
@SaudijskaBosna 80 dolara super , u Kini za dolar rade ..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pakistansci,Libijci,Marokanci,Alzirci, Egipcani i ostala gamad dolaze iz zemalja u kojim nije ratno stanje a zivi se isto pa cak i bolje nego u BiH al culi Merkelova daje socijale i stanove
Tamo je moj dedo sakrio partizane,jos ih nisu nasli
Planinarsko društvo -Migrant-
Sehidili u Bosni, kakva tuzna sudba
Sad ce skuziti da su se zahebali i nece vise dolaziti
Glume snjeska bijelica
Konacno pozitivne vijesti.
Sad će GSS bihqć sa budžeta potegnuti 20hiljada maraka. Ovi je ko fol, nit migranata nit žrtava... Samo foluška
Ako ne postoje legalno ovdje u BiH, koga tražimo? Duhove?
Ako su muški zašto ih tražite? Tko ih tjera da ilegalno hodaju po tuđoj nepoznatoj zemlji usred zime i snijega? Sami pali sami se ubili..... Nadam se samo da nema djece i žena! 😔
Sada se novac poreznih obveznika mora trošiti da se njih traži + se moraju životi naših spasilaca ugrožavati da bismo pronašli koga? Ljude koji dolaze vamo da bi živjeli na našoj grbači i grbači drugih Europljana koji crncče 8 i više sati dnevno da bi gladnoj državi platili poreze! Nađite ih, ali onda neka otplate to društveno-korisnim radom.
Ovo je udar na bijelu rasu.Posljednji udarac demokratije čovječanstvu.
nek se dobro smrznu mamicu im talibansku
(Et) vice versa. Amen.
Dosad su ih sigurno medvjedi pojeli
Klinac, goni mi se s komentara
@BosnjackiPonos4 smrdi ti mama 1dis na moju spermu
Naći će ih kako glume snješka bijelića.
ovi migranti su toliko zagorli da bi i snjeska silovali