Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zidovi se kao i ostali semiti ne vole prati..
Cestitam ljudima iz S.G. jedino ova opstina nesto konkretno radi. Nije ni cudo. Jedini naceln8k koji je rodjen u Sarajevu.
Ajnadžiću nabijem i tebe i tvoj SDA, nikad se ne bi sjetio da uradi nešto. Općine koje stagniraju u gradu su Centar i Novo Sarajevo.
naša predivna Miljacka... nema je takve na cijelom dunjaluku. em čista, em prepuna ribica, školjkica i rakova, em NAŠA!
@ColonelAureliano ma ja, ba ;)
@ColonelAureliano romantika živa!
A duse 💙
Obavjezno pozvati Dačića da pomogne.Miljacka ima posjebno mjesto u njegovom srcu.
KO CE OCISTITI GOFNA KOJA S NJOM DOLAZE IZ GENOCIDA I IDU DALJE PREKO RIJEKE BOSNE SKROZ DO BEOGRADA I ADE CIGANLIJE GDJE SE TALOZE ZAJEDNO ZA GOFNIMA IZ ZAPADNE EUROPE KOJE DONESU DUNAV I SAVA? SARAJEVSKE RIJEKE SU NAJRPLJAVIJE RIJEKE U EUROPI, DOKAZANO/
@Planck Da se ocisti Miljacka uzvodno od Sarajeva, u Sarajevu i nakon Sarajeva, da se naprave kanalizacioni kolektori kao u svim civiliziranim sredinama, a ne da se kanalizacija ispusta u rijeku, sto vazi za tok iznad Sarajeva pogotovo, ali i u Sarajevu.
@Roin ne volim da se ponavljam,ali morat ću. Kada umreš,ti ne znaš da si umro I nije ti teško.Teško je drugima.Isto je I kad si glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)