Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa džamija.Samo bode oči ona vanjska jedinica klima uređaja.
Baš lijepo. Mashallah... A s kojim užitkom bih tek napisala "Mashallah" da pročitah vijest o obnovi neke fabrike koja obećava nova radna mjesta.
ma rezite vene. dzamije se grade i gradice se aBd jos dugo dugo dugo
zasto clanci koji imaju ista sa vjerom privlace hrpu ateista i vlaha
@Jedan_od_mnogih Kad oduzmu crkvi,jednoj i drugoj neka oduzmu i IZ-u. Žališ ti što ti ne može zapasti da oduzimaš od IZ-a i Muslimana ko i tvoji predci jelde???
pozitivna svijest? kakva pozitivna svijest? ja samo vidim neobrazovano i neodgojenu seljacinu. bez imalo postovanja prema necem sto je drugom sveto. i ti to zoves pozitivna svijest.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)