Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve to se pravi da bi nasi milioneri Bosanski imali sigurne ulice da se nepodobni u cuzu smjesti.poslije rata ko se obogatio ratni profiteri, dezerteri ili su dosli sa zapada nije sigurno bio u Bosni ni jedan kad je najteze bilo.Najgori sljam posto je bogat to su ljudi bez merhameta meni nije jasno kako se ne udruze i da pokusaju spasit privredu a drzava tolike pare od termoelektrana nece da investira u nase gigante u Ditu,Konjuh,krivaju,i firme po Sarajevu sve nase snage usmjerene na pravljenje autoputa nisam protiv al daj prvo ljude zaposli eto vidite da se nasoj vladi diktira sta ce radit
Ovo je super primjer za korupciju, stelu, kradu! Neznam zasto drzavni tuzitelj nije pokrenuo istragu. Ova izgradnja se odugovlaci, ako se nevaram, od 2007. Uvijek nesto nadu. Najveci vic je bilo zemljiste, morali navodno uzed od opcine "Istocno" SA. A do danas nisu napravili put, i svasta jos. A toliko kasarni, sa infrastrukturom, koje su prazne oko Sarajeva (npr. prikljucki, kataster, putevi, velicina, bez problema u zatvor promijenit)?! I tender su tako dugo obradivali (ponistavali) dok neka njihova firma ne pobijedi, a to ce se sada desit.
U zatvoru BH djaba hrana, djaba spavanje, djaba topla voda, djaba TV, djaba slatkisi, djaba sport, godisnji odmor kad pozelis, nesmiju te ruzno pogledati policajci a kamoli udariti ili ti nesto ruzno reci..... Na slobodi u BH Hrana skupa, rezije jos skuplje, ..k.a.ra. te ko stigne, mozes biti upucan od strane "od prije poznatog policiji" skoro na svakom koraku, fudbal gledas samo kad te zena pusti, na godisnji te gazda pusti samo u hit terminima Novembar I April...
tekst u skladu sa nazivom tvog nicka. na žalost.
namjestaju ga ko sebi...
Da se jos hoce ovi nasi politicari tu useliti, bice tamam za njih. Pa eto nek je i sredjen, ipak ce nam biti draze da ih gledamo u zatvoru nego u foteljama.
kako bi volio u nju uci...mislim u kaznionicu..haha