Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E čuj, preventivno djelovanje. Dokle god su kafane otvorene, virus će da se širi munjevito
Za sljedeći par sedmica zatvoriti kafiće, restorane, džamije, crkve itd. svugdje gdje se skupljaju puno ljudi. Jedino ostaviti supermarkete, apoteke itd. otvoreno. Bolje se sad malo strpiti. Kod kuće se može jesti, piti kafu, pomalo družiti, klanjati, ko hoće može i pušiti nargilu kod kuće.
Kazne stižu, jedna za drugom, korona je samo samarcic, poganom i zlobnom našem narodu! I ja sam taj i prvi neka budem žrtva, ali gori ste od mene, vas 98%,1000X!
Osuđeni ste na smrt i propast,vama nema pomoći
No comment!
Zatvorite kafane!!!!!!
Vrse dezinfekciju,a ne znaju kako da uniste virus
Ne brinite za džamije one su čiste i provjetrene, a i nisu krcate, da Allah uputi narod pa da budu. Brinite se malo za kladionice i nargilhane, gdje narod sjedi jedno na drugom i sa cigarama i šlaufima u ustima gdje vazduh piri samo kad neko malo jače udahne i izdahne.
@Erko_sa ...nabijem vas i jedne i druge koji se okupljate u vrijeme pandemije
Navodno u Zenici ima puno više zaraženih ali se šuti..
@Tifusar ... navodno svako danas ima pristup internetu
Pazi nindje sto dezinfikuje. U Dzamiju ulaze ljudi cisti, odnosno sa abdestom, nema potrebe da brinete sto se tice Dzamije ;)
bolest prenose inficirani, a ne neokupani
Meni nas narod nike jasan i nase vlasti... pa bolan, bolan, virus se siri kapljicnim pitem sa zarazenih na bolesne... sta cete dobiti brisanjem podova kad ce odmah da kaslju i kisu na njih u ponedjeljak... Gledam danas djuma svuda, narod se u redove uvrstio da udje... A zasto se ne moze klanjati kod kuće?
Alah bolje cuje iz dzamije, valja munara sluzi ko antena? 🤔
Ni meni to nije jasno.. Jel se više pika ako klanjaš iz džamije ?
Nemoj da letite u bolnice. Pravo u bogomolje i molitve. Manite se medicine. Bog ce da vam pomogne
Zar u dzamijama automatski Allah ne dezinfikuje prostorije ?
@gooUser1584004534 prvo mora takve budale kao ti sa dezinfikuje 😉
Glavno je naglasiti dzamija, da ovce ne preskoce redovno ispiranje mozga. 👌
E moj muftija, ako ti misliš da si veci musliman od Iranaca koji ga prakticiraju preko hiljadu godina vec... grdno se varas