Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemere vise posten spediter ni svercac ni krijumcarit ni falsifikovat dokumente a da prije toga ne da mito
špediteri i carnia je gangsterska kriminalna skupina,to je ogrezlo u kriminalu,korupciji,mitu i Boga pitaj čemu sve ne,to je kriminalni zvjerinjak
Mic po mic, samo nek se ide u pravom smjeru i doći će se do cilja. Podržavam.
hapsite ali i ove velike
ko daje nazive ovim akcijama haha lipstick lutka kondom
Charlie Sheen uhvatim te da prespavas jednu noc i sutra noga u guz iz murije kuci....
Goodbye Charlie
U SItuacji kad BAkir i pored titanskih napora nije zapsolio 100 000 novih ljudi, a od nečega se mora živjeti, ljudi se u toj situaciji SNAŠLI na svoju ruku. Nažalost nisu to sve pokrili PAPIROLOGIJOM ko Hrvati i vidi sad ! Hrvati osim papira imaju zamjenika direktora SIPE , pa hajd šta dokaži ! Dragan je na primjer otvorio kancelariju Predsjednika BiH u Mostaru da mu brojni kladioničari mogu doć na KAVU !!
nece li napokon ovaj jad od drzave poceti normalno funkcionisati
Izgubljeno povjerenje tesko se vraca,proslo je 20 godina od rata,vi se sjetili da sada pocnete praviti pravnu drzavu i vecinu nalogodavaca ovih akcija treba pohapsiti.Ni ti jedan zvanicnik u BiH nije cist,svi ste uprljani kriminalom bando korumpirana.
Hoćemo li sada pokazivati empatiju prema lopovima i pisati gluposti tipa : "Samo po sirotinji udarate" ?
nemer nikada a da UIO nije umjesana................ najveci kriminalci
samo cekam naziv akcije Stanlijo i Olijo
A sto su se razradili kriza u budzetu,previse se ukralo pa da pokriju bar malo da se to sve skroz ne raspadne...