Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva inspekcija, inspekcije su najveci reketasi! Nista ne rade, osim sto okolo idu od radnje do radnje i sakupljaju harach. A da prijavis ovakvo nesto, kupi ih gazda za dvije kifle.
BIo sam tamo,,..tako smrdi, i tako je prljavo, a centar grada!!! U toj ulici bi trebalo da su najbolje radnje,.sminka, skupoca i to..malo da sjaji,.pa nismo valjda kasaba da nam smrdljive kifle prodaju u glavnoj ulici?? Nisu samo oni,.ima tu granapa, i ostalih ofirnih radnji i namjena.. Pitam se..kako samo placaju kriju tamo,.vjerovatno duguju i bogu i narodu i opcini pare, kao i vecina radnji u Titovoj i Ferhadiji,..osim nacelniku opcine centar, naravno:) on je licno inkasant,..pa more i za male pare...
Nek ste ovo objavili, nek vidi stoka da ne mre tako. A tako isto, da sam ja pekar, sad bih vas lijepo tuzio. ko ste pa vi da objavljujete ovakve stvari...
Sarajvo su okupirali seljacine
potpuno u prvu!Svaka druga raskrsnica neko prosi...i jos se ljuti kad mu nedas pare..Boze..Isto je pred trznim centrima..Mnogo ruzno..
e bas sam se nasmijala, nikad da se priviknem na silne gluposti koje se desavaju u nasem gradu
Ne dao Bog da Behljuljiju propadne jedan dan...
KAKVA DRZAVA TAKEVE NAM I RADNJE I VLASNICI. TUZNO I ZALOSNO. A SARAJEVO JE VEC ODAVNO IZGUBILO ONO SVOJE GRADSKO STO JE IMALO PREPOZNATLJIVO. RAZNORAZNI LIKOVI PARKIRAJU AUTA GDJE HOCE, OTVARAJU SE RAZNORAZNE RADNJE GDJE HOCE I KAKO HOCE NARAVNO KAKVA INSPEKCIAJ I FOLOVI. ITD ITD.
Sada ih ne samo treba zatvoriti dok se ne uradi radnja, vec i kazniti i novčano i dodatno zabrana djelovanja neki određeni period......
dođite kod nas još malo pa nestalo imamo reznog peciva raznih ukusa i aroma aroma Jupola, Spektre, ukus glet mase i još mnogo mnogo toga samo dođite
vrijeme JESTE novac, ali ovo je PROKLEOO
A jel ima kod vas Fornetti sa slaninom i sa čvarcima - ti su meni najdraži
Ja mislim da je vrijeme da Sa-X kupi Panjeti bolji aparat. Ovi od 1.3 megapixela su prevazidjeni davno. ccccccccc... Morate malo ulagati u svoje reportere.
Svaka cast autoru foto-clanka. Ovo je jedan od milion primjera kako je kod nas najvaznije pravilo da NEMA pravila, radi ko sta hoce. Samo ima jedan problem ljudi moji ovdje veliki, kod nas jedan covjek prodje, vidi, uslika, napise, objavi i otvori oci ljudima, a mi se svi samo \"cerekamo\" na ovo kao na dobar vic, niko da okrene broj sanitarne inspekcije i da im zvekne jedno 10.000 KM sutra ujutro po kratkom postupku. Zamislite da je vase djete veceras kupilo kroasan sa jupolom umjesto eurokremom. SRAMOTA!
EXTRA CLANAK, ZAMOLIO BI REDAKCIJU AKO NEKO MOZE MALO DA POSLIKA ONE ROME PO RASKRSNICAMA, JER STVARNO TREBA SKRENUT PAZNJU NA TO AJ STO SU BEZOBRAZNI I PRLJAJU STAKLA NEGO STO I SKACU PO AUTIMA, (izvinjavam se na caps lock-u )