Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno saucesce za ove mlade ljude njihovim najdrazim. RIP 🙏🏻
Najgori od svih komentarisu ovdje na Klixu.. Jeza te obuzme kad vidis tu bolest....za Klix - jos uvijek ima nade da budete ozbiljan portal, uvedite moderatore koji ce odobriti komentare prije objave, kao sto je na svakom apsolutno svakom portalu u BiH, regionu, svugdje!!
@Dado90 To je jedina prednost klixa, ako uvede moderatore, past će posjete.
Bezveze stvarno što ste mi izbrisali komentar. Bože kao da sam pisao nešto na račun žrtava pa se iživljavam daleko bilo. Samo sam napisao da jedino u Posušju nije zastava BiH spuštena na pola jer je tamo ni nema. Šta je tu loše, je li to neki šovinizam ili govor mržnje? Pa pobogu to je negiranje Bosne i Hercegovine! :O
Isključite komentare pobogu
Bilo bi zanimljivo vidjeti u kojim su još prilikama zastave BiH u svim konzularnim predstavništvima istaknute. Za koji praznik ?
Kada ce Biserin podbradak biti spusten na pola koplja? Pitam za svinje, krave, kokosi, curke i ostalu zivinu.
To šta se desilo, se desilo. Velika katastrofa i tuga. Događa se svuda u svijetu, a za to su krive kontrole državnih organa. Jer zakoni za postavljanje gasnih i sličnih instalacija su tu, ali svako ko to posjeduje mora raditi redovnu kontrolu tih intalacija. Ako vlasnik te vikendice to nema, ili ako je papir potpisao jedan prijatelj bez kontrole onda su sigurno jedan otac ili majka za tu katastrofu krivi.
I u ambasadama gdje vlada RS kadar
Sasvim normalan zahtjev povodom neopisive tragedije!!! Samo, bojim se da će ovi hadalji iz snsd-a i kompanija reći da je to "prenos nadležnosti". Ne bi iznenadilo!
Djes bisera ba
Onako kako nisu za 11. juli?
@BullevarLepih ne boli me istina, boli me k. za lazi! Vise su komentatori naucili od tebe, nego sto si ih izvrijedjao.Mene cak to ne tangira, tangira me ima li istine u tome sto kazes.Da, fali mi sestica to si upravu.
ova SDA nakaza kazu sama moze jagnje pojest
Da li zna gospođa da na nekim ambasadama nije ni postavljena zastava BiH (recimo u Kanadi). Zašto se to toleriše?
@ArmijaRB1H Klixe.Vrijeme je da revidiras usere.SDA botovi i ostali fasisti trebaju biti banovani na IP-u! Bar mjesec dana, jer nije moguce, humano niti zdravo citati njihove komentare.LP
Tu najvise Klix gubi.Od 100 komentatora 10 su pravi.90 su srpski botovi ili stranacki.
Sto prije se osvjestimo i prestanemo glasat za vodece politicke stranke bit ce nam bolje. Mi ljudi se zacas povezemo kad je belaj kakav jel to nam je u krvi. Prestanimo glast za stranke sa sovinistickim predznacima. Oni nas 25 godina drze na tankom ledu. I jeste u pususiju nema zastave drzave BIH to je istina. Al pravit cemo se da je vidimo jel ipak su djeca vaznija od svi jeb... zastava