U susret Diplomatskom bazaru: Supruge ambasadora prodaju ulaznice ispred BBI Centra

Klix.ba
26.11.2015. u 12:52
9
3
U susret Diplomatskom bazaru: Supruge ambasadora prodaju ulaznice ispred BBI Centra
9
U susret Diplomatskom bazaru: Supruge ambasadora prodaju ulaznice ispred BBI Centra Foto: Arhiv/Klix.ba
Supruge ambasadora na službi u BiH će u subotu 28. novembra od 12 do 15 sati na trgu ispred BBI Centra u Sarajevu (Trg djece Sarajeva) prodavati ulaznice za Diplomatski zimski bazar, koji će biti održan u dvorani Mirza Delibašić – KSC Skenderija u subotu 5. decembra.
Cijena karte za Bazar košta 5 KM, dok tiket za instant tombolu, u sklopu koje će posjetitelji moći osvojiti veoma vrijedne nagrade, košta 3 KM.

Već tradicionalni zimski dobrotvorni događaj, kojeg organiziraju članovi diplomatske zajednice u BiH, bit će po drugi put zaredom održan u dvorani Mirza Delibašić KSC Skenderija, u subotu 5. decembra od 11 do 16 sati

Ovogodišnji Diplomatski zimski bazar realizovan je zahvaljujući podršci raznih korporativnih i nevladinih donatora, a ove godine očekuje se da će na Bazaru biti veći broj izlagača i posjetitelja nego ikada prije.

U organizaciji ovogodišnjeg Diplomatskog zimskog bazara učestvuje više od 35 ambasada, a prvi put će na Bazaru učestvovati ambasade Njemačke i Austrije.

Posjetitelji će, zasigurno, moći pronaći dosta zanimljivih proizvoda na štandovima više od 100 izlagača koji na Bazaru učestvuju.

Pored štandova i instant tombole, bit će organizovana i aukcija doniranih predmeta, kao i prigodan program za djecu.


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: