Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da su bosanski muslimani jos tada bili direktni saucesnici pretace danasnjeg ISIS-a.Dokaz kako su se muslimani jos tada borili i zalagali za "gradjansku i multietnicku bih".
sto posto mi smo ti, provalio si nas, evo banana
@euforija-epf Naslovnica klixa,shehidio brat Bajro Ikanovic u Iraku,boshnjo.Alaaa ga nagradio.Ja ne vidim nikakvu razliku izmedju nekad i sada.Da tebi cika Veljo bonu.
Smijurija je da se sudi heroju odbrane BiH.
Drzi se generale, ocekujemo oslobadjajucu presudu uskoro... HEROJ nas !!!!!!!
Iako su srpski i hrvatski mediji kreirali mnogo špekulacija o ratnim zločinima koje je odred navodno sprovodio, Međunarodni krivični sud za bivšu Jugoslaviju nije direktno osudio ni jednog islamskog dobrovoljca.
KODNAS U SJEVERNOJKOREJI JE ISLAM ZABRANIT JARANIMOJI IZATO MI NEJMAMO PIZDARIJA OVDJE U PYONGYANGU NIKO SE NERAZNOSI BOMBAMA I VLADA BLAGOSTANJE KO U YUGI BIVSOJ POZDRAVZA RAJU U SELU POPLATKOD STOCA
NEVIN COJK BORIO SE ZA SVOJU DRZAVU I NAROD! SVAKA CAST GENERALU! CAST JE BIT U TVOJOJ UKOLINI!
USTIKOLINA
@Cezvik NEMAMPOJMA JARANEMOJ
Da mu Allah dž.š olaksa ove dane i dokaze se njegova nevinost.
Olaksace nas Allah Ч. Џ. Ш. Inshallah selam maksuz avlija hajvan pendzer sejtan...