Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa stranice www.danasvassluzi.com. \" Popijte kafu ili drugi omiljeni napitak tokom akcije i sami odredite koliko ćete platiti. SAV VAS PRIHOD otići će onima kojima je to najpotrebnije u tom trenutku.\" Sav moj prihod? kako to izvodite?
Ne kaze se tako, ne umijes ispricat vic, vako treba: Chuck se zaljubio u Almu T. :D :D I ja postujem Almu, glavno sto je eto i umjetnica :D
Chuck Norris moze gledat u Almu 10 sekundi. Ko je ikad sreo Almu uživo jasno mu je kako je Chuck neprevazidjen. Savjetujem Smoji da od skupljenih para kupe neko pokrivalo gdjici Almi. Pozdrav Almi, Smoji i Čaku.
a umjetnice Alme ahhahahah dajte malo je smijesno. Prodaje se ona ko svasta nesto