Poznata imena plasiranih finalista
0

U subotu finale "Q Max Petrol Challenge Bjelašnica 2013"

Klix.ba
U subotu, 2. marta 2013. godine, na Bjelašnici će se održati finalna utrka rekreativnog takmičenja u veleslalomu "Q Max Petrol Challenge Bjelašnica 2013", sa početkom u 19 sati.

Već su poznata imena do sada plasiranih takmičara koji su dobrim vožnjama u protekla tri dana kvalifikacija obezbijedili sebi učešće u finalu: Jasmin Dupovac, Narcis Hujić, Jasmin Hujić, Jasmin Selimović, Zlatko Dupovac, Nordin Prljača, Emir Kalem, Amir Sakić, Vedad Rahmanović, Tarik Hadžić i Gregor Presker.

Imate još malo vremena da provjerite svoje skijaško umijeće. Posjetite Bjelašnicu i prijavite se još danas ili u petak u već poznatim terminima kvalifikacija, od 10 do 14 sati i od 19 do 21 sat, te se okušajte u skijanju kroz kapije s mjerenjem vremena.

Učestvovati mogu svi zainteresovani stariji od 12 godina. Dosadašnji takmičari su imali priliku svoje vožnje snimiti sa Sony Action Cam, a snimke se mogu pogledati na Facebook stranici.

Dođite u subotu na finalno takmičenje "Q Max Petrol Challenge Bjelašnica 2013" da podržite takmičare i osjetite draži planinske zabave na otvorenom. Sigurni smo da ćete uživati jer će planinski ugođaj, samu utrku i dodjelu nagrada upotpuniti i DJ, te ostale prateće aktivnosti i promocije koje su obezbijedili organizatori i partneri ovog projekta.