Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nož u leđa bosanskom narodu, Tuđmanova osuđena politika, BOSNIAN KINGDOM! Ustaški zločini moraju biti kažnjeni.
Slika 7, svaka čast domovino, svaka čast narode!
Čudo čović kao nositelj europskih vrijednosti nije nazočan, bilo bi to fino od njega, ne mora se izvinjavati.
NIKADA ZABORAVITI, NIKADA OPROSTITI!! SA ZLOČINCIMA NEMA SUŽIVOTA. HVO I VRS SU ZLOČINAČKE ORGANIZACIJE. Samo pokušajte opet, pa ćete dobro osjetiti odgovor svih Bošnjaka.
Ti samo mlati sve ti agresorsko hebem, a ja ću prvi da vas mlatim i u logore šaljem pizdo raspala.
I ovdje su hrvati bili ugrozeni da pitamo COVICA,kako mu je JADRANKA viknula da je olos i jedna velika nula fuj.
Borba protiv islamskih terorista je bila opravdana, jos da nije bilo Srba iz Ilijasa, Hrvate bi poklali kao u Busovaci...
@Muha99464 Srbi su branili svoje protiv đavolskog zapada jer jedini Srbi nisu sluge... Vi kao NATO pjesadija ste porazeni i popusili, Srbi imaju pola Bosne i s obzirom da su svi sa svih strana bili protiv nas, vi ste apsolutno svi izgubili a NATO je dobio... Kosovo je NATO baza i šipci služe samo kao ovce, vi ste u toru 23% i ne možete maći nigdje jer vas čekaju dole Hrvati a u drugoj polovini Srbi... Hrvati su najbolje prošli jer su vodili dobru politiku..
Nosioci Europskih vrijednosti.
EUROPSKI NAROD, ONAJ ISTI KOJI GLASA ZA EUROPEJCA ČOVIĆA.
Ne zaboraviti!!! Ne oprostiti!!!
gledajte UZP na djelu ...
Biće da su ovo uradili legitimni i legalni Hrvati!!!