Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne izgledaju mi ovi kao da su ih pohapsili
ova dejtonka je meni isto draga kao i ljiljani ili ona bivsa zastava soc rep bih ...sve tri predstavljaju bosnu kao jednu cjelinu i zato je i srbima i hrvatima trn u oku
SAMO LJILJANI
i Banja Luci je sine
Ja kao dobronamjeran susjed apsolutno podržavam napore bh diplomacije za ulazak u EU. BiH je tamo kao europskoj državi mjesto, tu nema dileme. I da napomenem, u najboljoj želji, da Hrvatska nije neprijateljska država, ma što vi mislili o tome. Ako neka pohlepna budala u HR priča gluposti protiv dobrodošlog bh turista, uvjeravam vas da su to pojedinačni i izdvojeni slučajevi, npr. Makarska. Sva službena HR politika, opozicijska i pozicijska, nedvosmisleno govori o jedinstvenoj i nedjeljivoj BiH kao kandidatu za punopravno članstvo u EU. Nekakvi izdvojeni populistički potezi definitivno nisu mjerilo, službena politika je svoje rekla, na vama je red, sretno od srca, imate dobronamjernu podršku!
U HR djeluje 101 politička stranka, nisam mislio u bukvalnom smislu. A ova stranka koju navodiš je marginalna desničarska stranka koja nema više od 1 ili 2% glasova na izborima, ako ne i manje ja kao Hrvat ni ne znam predsjednika te stranke. Mi smo u Hrvatskoj imali referendum, mogao si slobodno birati, pa ćeš i ti kao građanin BiH slobodno birati i pokloniti se volji većine. Sretno ti bilo, ja kao čovjek želim najbolje u svom i susjednom dvorištu i ne vidim ništa loše u tome.
Ljiljani, ljiljani, ljiljani, samo ljiljani...
Samo se vi zayebajite ... Duduk sve vidi, Duduk sve zna ... sve će vas po'apsit . . .!!!
Ovo treba da je top vijest a ne klaun Sejfudin Tokić
Hahahahaha koja sega oko zastava :)
heh nisam ni znao a u komsiluku mi