Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu im zivotinjsku,da je bilo sukoba u Stolcu.donekle bi mogao razumiti,ali nije bilo nikakvih sukoba.i ove.kukavice.su.sve porusili sto je Bosnjacko....Mamu im kukavicku...
@Brcak215 upravo zato su osudjeni medjunarodnim sudom za UZP
@Brcak215 Stolac je begovski grad bio, a kamenjarski srbi su radili kod begova, dok se ne pokatolicise i ukrase begovsku zemlju. Ali ima pravde, uskoro ce se iseliti svi, a ova starcad ce za 20 godina sva pokrepati. Vratice se begovina begovima.A kamenjarci ce biti ono sto i njihovi pra pradjedovi, kmetovi, ali ne u Hercegovini, nego u Njemackoj.Istorija se ponavlja, ali bukvalno.
proslava 500 godina okupacije. bošnjo, daj se saberi
Kad malo čitam komentare, postavim sebi pitanje da li je moguće da tri naroda na istom prostoru, a da imaju ovako dijametralno suprotna razmišljanja i poimanja istorije. Kako vrijeme prolazi, sve više uviđam da je stara Yuga i njen okvir, bila jedini spas za ove jadne i napaćene narode i narodnosti. Pa, nek priča, šta god ko hoće. E, jedino je, možda malo trebalo preurediti i sve bi bilo drugačije.
Aferim za Bošnjački stolac, 500 godina, i još petsto, i još petsto...
Koliko su pride sadake podijelili, koliko jetima nahranili?
Kad cemo obiljeziti 20 godina uspjesnog rada neke firme koja ljude placa redovno i po 1000 eura
I u oktobru ce biti 70 godina Zavoda za studente u Sarajevu sto je vjerujem pomoglo vise ljudi
Prezivi 500 godina,razne careve,kraljeve,diktatore,ratove,vojske ali ne prezivi godine vladavine HDZ demonkratije
Najstarija novo sagrađena djamija... since 2003 old gold
starija od najstarije pravoslavne crkve u BiH !
@lale gator 2003 starija??? Kad su sultanove sluge sve srušile pravoslavno i katoličko što je bilo. BOšnje su prvi primer "uhljeba" na ovom područiju, menjali veru za večeru. Moderni bili odvajkada 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
In memoriam - stolacka djamija
Juzni srbi na aparatima.
Naravno da ce srusiti ovako staru dzamija, stariju od citavog tzv. hrvatskog naroda.
Never forget Stolac!
Gdje cetnicka ili bojovnicka cizma stane trava ne raste
Vise Srba bilo u Stocu prije rata nego skutora
@MostarskiRamboNATO Uzmi popis iz 1953. pa se uveri da nije.