Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idu sad razni projekti, renoviranje ulica, asfaltiranje itd.... ne znam samo kako im nije vise ofirno i ko vise vjeruje u sve ovo?
Dajte ljudi, skoncentrisite se i budite realni, ovo da je i nekom drugom gradu, svi bi jedva docekali da obidjete i slikate se. Nudi nam se prilika da ista bude realizovana, ja je prihvatam i jedva cekam. Juka naprijed!
Hahaha obećano..kako je krenulo ne briga o starima i nezaposlenost svi ćemo nebeskom šetnicom..neko ne obećava firme da se radi ..kod nas nehljebluk bi samo da šeta..laganica..a ljudi sonde salji na mars
Pozdravljam ideju razvoja zdravstvenog turizma, narocito na suncanom Sedreniku. Ljepota jedna, cist zrak lijep pogled i daleko od gradske guzve. Uz sav plan i program nuzno je osmislit obezbjedjenje radi nekolicine asocijala koji unistavaju gradsku tj imovinu svih gradjana Sarajeva. Ah, lijepo li je pogledat sa Sedrenika.
Šetnja - šetnjica, kakva šetnica? I kakva nebeska? Na čemu ste vi ? Majko mila 🙉
Malo balkončića..
Fantastisch !
Hahahaha.
Hoce li kostat 25 ili 45 miliona KM da napravite ovo, govna SDA-ovska???
Pozdrav za Sejdu sa Sedrenika !
Ma ja 2050 ce biti realizovana ideja 😀
Ukoliko glasate za sda isti ste lopovi kao i oni.
Odlazis Hadzibajricu ili sa Nacelnickog mjesta ili ces izgubiti opstinsko vijece jer te niko nece podrzat iz koalicije lopovee,sta ce onda tvoje “kolege” Alma Destanovic kefatel se jos u prostorijama opstine, Sta ce begici kad ostanu bez terena ,Sta ce Stojnici kada im Pušina poveca kiriju ja 4 kafica koja iznajmljuju?Odlazis lopove
@gooUser1579255224 pa kad si toliki mangup i znas prozivat imenima, izadji u javnost, nemoj se kriti smradu jedan. Skaka vas zaposli u gradskoj upravi, vjecnici vise nego iko, i vi se nasli da prozivate nekoga. Da ne pricamo u opcini Stati grad koliko ima SDA kafra pofobnog, i onih koji su otisli da lizu dule Skaki. Zato šššš bebo mala
Kolko te placa ibrahim beg da pises hahahahahahah
Jusuf pusina je popusio izbore prije nego sto se prijavio za njih.
Ibrahim hadzibajric poznat po svojim mafijaskim djelima i svojim mafijasima sto drze pola Carsije, pucas li rekete ibrahime jos?!? Skinut ces biti smradu lopovski!! JUSUF PUSINA JE STARI GRAD!
Što bi se po naridnom reklo „dok te mamim, šećerom te hranim“. Kakve nebeske šetnje po Sedreniku? Krenite od egzistencijalnih stvari!
Ulazu u bezvezne projekte iznad Sarajeva, grade Pina na Trebevicu, spajaju ga gondolom, prave vidikovce za desetine miliona, a Ibri Berilu prepustili da dila parcele na Bjelasnici i uzima desetine miliona, a nista ne ulaze u sportski centar. Sve to prebaciti na Bjelasnicu.