Komentari (593)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva sisa balkana....
@Minderluzla ...od kud ti to?...ona naskace na srbsku kitu jos od 1980 iz studentskih dana u rijeci...tad je imala momke srbe iz rijeke i opatije...a javna je tajna da je imala i u briselu aferu sa srbinom kad je radila u nato....
@internazzionale ...sisa je sisa...bitno da je sto cvrsca....
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
jebeš državu u kojoj o izbornim zakonima raspravlja predsjednik druge države
jebes predsjednicu druge države
jos sam jedan fijasko spoljne politike Hrvatske, bojle reci njene predsjednice .....
ako ovo sebi dozvolimo da prođe, onda i ne zaslužujemo da živimo...
I ti si vala dosadna k'o proliv! Isto kad ti dosadna kona malo-malo pa na kafu..mrsupm! Ko li njoj placa da hoda i sredjuje drzave?
Ne podmeci KLIPOVE u tudjim zemljama prosvjetna radnice!
Ubila se za pornica :-)
Eto ti češ nam objasniti... ne poznaješ ni Izborni Zakon RH! Kobilo...
Sta se ti petljas ofajlo stara, prvo u Tursku sad ces ovamo, ko si ti da pokusavas promijeniti nesto. Raspast ce se HDZ kad tad. amin.
Heroji na tastaturama, Uvijek će Bosna imat dovoljno sinova koji više vole umrijeti nego živjeti.Vaše i jeste da sikćete iz rupa, a mi ćemo odsijecat glave.Možete samo snivat snove a stvarnost je drugačija.Bošnjaka uopšte nije trebalo da bude devedesetih, gledajući vas dobrodušnike i vaše planove.I opet sjednete, poljubite i pomilujte svoje dijete, nakon svega.Kakva je to vrsta ljudi i postojanja?Božija je Zadnja, a mi samo Njega slijedimo.
žena je glupa i zlonamjerna. Nije ona ni k od predsjednice kako joj neki vole tepati. I ne znam što se više blamira, gdje god ode udari u tvrdo, niko je više ozbiljno ne shvaća
Joj dobra si KolindO ali mi hoćemo u Sarajevu da biramo člana predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda.
Ambiciozna dama, koja ima cilj i dobro razumije kako pomoći Hrvatima u BiH, ona to radi otvoreno, bez uzmicanja i diplomatskih karafeka. Na kraju se zna ko će biti gubitnik, kao i uvjek, a to su Bošnjaci, kojih je brojčano mnogo i taj broj samo služi da pune proračun i buđetske kase ove zemlje gdje je sve nazor. Izveslat će minderlije dr Čović, a na kraju sljedi scenarijo kao kad je INA kupila ENERGOPETROL.
buk prikljucim ti mamu hrvaskoj
Proklete IZDAJICE. Izdali bi vi i Hervatsku, kao sto ste izdali i Bosnu... Samo da na prijmer dodje Merkel obeca vam Mercedes i bijele carape.
Debili jedni,Hrvatska je supotpisnica daytona. Hrvatska ima ulogu bilo kakve intervecije u BiH po daytonu. U ovom slucaju to je onemogucavanje jednoga naroda da bira prestavnika savoga.
@nenoniho Ne mao glavu na ramenu sto proglasi bosnu suverenu
Eopet kurva ustaska dolazi na guzenje u sarajevo jer balije imaju dobrog fesliju za guzenje hrvatskih kurvi.bice izjebana kao sanska koza.