Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh sad u hladnu Neretvu ako Bog da :))
hajde,prezivjeli smo i gore stvari
hahah Pa kad je ljeto, nek se zna. :-) A oni sto kukaju oni ce kukati kako god da je vrijeme, mana se uvjiek nadje.
Kao i u prethodna dva mjeseca prvih 15-tak dana sunce i vrućina druga polovina mjeseca malo zahlađenje, kiša i malo sunca progrije. Ma mjera. (Y)
Pingvini na aparatima.
ova temratura nevredi za djecu od dejtonski politicara oni pare od sirotinje trose na naljepsim destinacijama a vi bjedo umrite akovam sta nije jasno imate dejtonske zakone tosu oni zakoni stose preko nji krade samo akosi u politici imas na to pravo stobi oni rekli sve po zakonu.kenjamse na taj zakon i na sve sudije i tuzioce kojise pozivaju na te zakone
http://novi.ba/clanak/23978/bh-javnost-zaprepastena-evo-ko-je-ubio-ramiza-delalica-celu
Pa sta je vise. Smije li ugrijati, smije li kisa pasti. Samo o vremenu pricate. Dajte nam normalne informacije, teme, zanimljivosti. Padne kisa odmah meteo alarmi, ugrije malo, odmah belaj. Ko da nikad nije pala i nije sunce ugrialo. Pa jel ljeto ili je st li je. I dajte malo originalnost, nemojte samo copy paste.
Ma kakve vrucine nije to nista kakva nas je kataklizma u oktobru zadesila SDA i HDZ valja to predeverat 4 godine. lopovluk i bezvlasca.
Tropske vrucine u sred ljeta, zamisli.
http://www.dw.com/bs/kako-do-fakulteta-u-njema%C4%8Dkoj/a-18199332
Vec je danas pakleno vruce.