Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što niste upisali u Mostaru.Tamo se diploma dobije nasigurno i u roku.
Isti problemi kao i na UNTZ, mi svi u Tuzli mislimo da je UNTZ najgori od svih. Uzasno, Da Bogdom nikad nisam ni dosao u Tuzlu da studiram
konju glupi to su rokovi koji se daju godinama i na koje studenti racunaju!!! evo ja sam u junu dala uslov al mi ostao jedan i ono racunam na te tamo neke rokove kojih uvijek bude i po 2-3 dodatna pa cu ocistiti godinu a sad kao 5 do 12 oni nama nema rokova. I PRAVE STUDENTE BUDALAMA. Stare generacije studenata koje studiraju po starom nastavnom planu sad su odjednom BOLONJA!!! A gdje bila ta bolonja cijelu godinu kad im nisu dali da izlaze na parcijale,kad su imali odvojeno rokove od bolonjaca. Ma daj molim te,koliko nas handre i da traze svi BEZUSLOVNI (sto nije slucaj) zasluzili smo. SVE BI BILO UREDU da su oni to na vrijeme rekli. Na pocetku skolske godine a ne sad!!!!!!!!!!! PODRSKA KOLEGA IZ TUZLE! I neka se Sa-x slobodno raspita kakva je situacija u Tuzli trenutno. Nek cijela drzava zna koji cirkusanti nam kroje sudbinu!!!!
hocete socijalne..za neznalice nije dovoljno ni pet socijalni..
Sramota za drzavu i univerzitete.. da se samo zna sta neki od profesora rade i kako to rade, ne da bi letjeli s posla, vec su zasluzili zatvor ili sta gore. Stvarno je zalosno da ne postoje nikakvi instrumenti kontrole na fakultetima, osim dobre volje nadleznog osoblja (ala dekan), koji su prijatelji s profesorima i sami profesori. Na vecini fakulteta to predstavlja jedan uski krug polumafijasa koji kupe pare i rade cesto protiv interesa studenata. Kad su nam najobrazovaniji ljudi takvi nije ni cudo sto nam drzava propada..