Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse je sjediti i komentarisati kako neko radi glupost.Svima drugima je dozvoljeno strajkati samo prosvjetarima ne? Sta je sa tim kada strajkuju bolnice, kada ljudi umiru od bolova a oni ih ne zele operisati, pregledati, ili bilo sta drugo. Pustite vi nas lako cemo mi to sve nadoknaditi, ko ce nekome nadoknaditi zivot? Strahove, gubitke? Komentarisite hiljade drugih strajkova koji se svakodnevno desavaju, koje podnose razliciti ljudi. Ja sam ucenik, ali su mi komentari poput ovih \"nerad\" zaista neprihvatljivi.
pa ima i drugih metoda da se doe do cilja osmi stajka. ostavite djecu na miru i borite se drigim sredstvima. sta se to djece tice vase place i koeficijenti. glupani jedni. dosta je vas vise
neka se srame prosvjetni neradnici zar im nije dosta sto primaju platu za toliki nerad pa hoce jos i strajkati