Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam tu sliku Srebrenice i toga psa i jeza me lovi kada pomislim što je bilo tamo...divim se onim obiteljima koji mogu se tamo vratiti i prolaziti autima...
PU M A M U TI SINTORSKU
bice uhvaceni... zatvoreni... i onda ce biti pustani gladni i nabrijani da je..bu narod u mozak..
EVO NAMA NAŠIH LIJEPIH KEROVA DA IH MI SMJESTIMO U NAŠ " AZIL" I U NAREDNOM SE PERIODU POBRINEMO ZA NJIH ; BIĆE NARODE MASTI ZA SAPUNE
arijana duso draga nije se narod pobio zato sto se medjusobno mrzio vec zato sto su ga politicari nahuskali jedni na druge i sve to u odbranu nacionalnih interesa, a ovdje narod nikako da skonta da ne postoje nacionalni vec samo ekonomski interesi.
DA IH POBIJETE STOKO ODVRATNA LAŽLJIVA !!!!
Kako vas nije sramota, svakog 11 jula su silni ukopi u Potocarima a vi potpisujete ugovor sa Republikom Srbskom i Slavisom Jovcicem da vam kupe pse i njima dajete 10000km . Jeste svjesni sta radite i kome placate DRAGI NARODE HALOOOOOOOO REPUBLIKA SRBSKA
Treba gradska uprava Sarajeva poslati svoje "stručnjake" na studijsko putovanje u Srebrenicu, da prouče kako tamošnje vlasti rješavaju problem pasa lutalica, pa da se i ovdje u Sarajevu primjeni ista tehnologija.
sintore vratiti za tebe i tebi slicne S M R T SRBIMA I S I N T O R I M A
@nebes.smrdin :) neznam samo znam da su prije nekoliko godina u srebrenici uklonjene mosnjacke lutalice . izgleda treba opet akcija sta ti mislis ?
VRATITE ŠINTERE NA ULICE
a hoće li uklonuti samo Serve lutalice iz Srebrenice ili iz okolnih sela ?
FUJ, KAO DA ĆETE JESTI ZLAZNIM KAŠIKAMA KADA SKLONITE PSE ! kAO DA SU VAM ONI NAJVEĆI PROBLEM ! SRAM VAS BILO ŠTO NE RJEŠAVATE PRAVE PROBLEME LOPOVI !!!
APEL, FUCKO TI JA MAJKU, sa takvim stavom nema ulaska u EU, primitivci jedni na dnu civilizacijskog stepena.
Opet vrijedjate