Bez reisa Cerića i Izetbegovića
0
U Srebrenici otvorena obnovljena Čaršijska džamija
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O m.a.j.k.o draga, idi meditiraj svega ti. Kada se uvazeni r.e.i.s pocne ponasati u skladu sa duhovnim vođom,a ne zanatlijom koji klepa dnevnice otvarajuci dz.am.i.je onda cu i koristiti svoj obdareni razum, ovako mi preostaje da s njim u kontekstu pominjem samo svoje drugo također obdareno mjesto!
Jedini koji je dostojan LJubavi je UZVISENI BOG,a prema ljudima se pokazuje postovanje,bar to rade razumom obdareni,a privreda zar tu oblast ne regulira drzava i njene institucije..........koristite razum.....to je divan \"dar\"
Vazno je da imamo dzamijicu, a za privredu cemo lako...
hajd nosi tu tantru i te cakre u pm, treba ljubav prema r.e.i.s.u da iskazujem, ha?
Imal sto drugo u vasim srcima osim mrznje, sto vam je?? Zasto ne razmislite to vam doista nista dobro ne donosi......
Nas re.is funkcionise po onoj staroj: \"Koliko para toliko muzike\"...al\' tefteri to Bog negdje vec, i njega i ostale kvazi hod.ze po BiH.
koja skola obnovljena?
Kad su mahniti,bolje im je u Srebrenici / hladovina-janjetina / nego u Makarskoj po onoj žezi , sve se upalilo gori asvalt.....
j.e.b.o vam filter m.a.t.e.r, i vama i c.e.r.i.c.u hvala
@ja pomozi sebi covjece, tako sto ces se rijesiti tog prljavog primitivizma.....
nabijem ih na cunu svu trojicu ...