Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda je u Hercegovini Hercegovacki jezik ili?
Tamo je Bosnjacki jezik.
mostarski :)
Ovde ce neko da dobije otkaz, sve mi se cini gospodin Jovanovic. Mimo zakona RS ne sme uraditi bez odobrenja ministarstva. Ako ovo potvrdi ministarstvo onda je to druga prica.
O natezanju oko jezika već godinu počevši od dva papka, a sad kad se to otkoči, stavite to kao trećerazrednu vijest, mali naslov od 6-7 riječi tamo negdje 5 red na naslovnoj...
TERORIZAM (POD NADZOROM BEOGRADA) U RUSIJI 1995-e : Prisjetimo se da su teško naoružani srpski zločinci, nakon višegodišnjeg terorisanja stanovnika Sarajeva svih nacionalnosti, kapitulirali nakon samo jedne noći bombardovanja njihovih minobacačkih gnijezda oko grada. Zanimljivo je da se nakon nekoliko dana od tada dogodio napad na Ruse i Amerikance (ukupno 950 uposlenika) u američkoj ambasadi u Moskvi ( detaljniji opis situacije zabilježili su novinari uglednog The New York Times-a ).
Koje užbenike koriste?
ĆAMIL DURAKOVIĆ - Jedan od sposobnijih načelnika u BiH. Da je više ovakvih ljudi ne bi bilo problema sa lokalnom samoupravom u BiH.
ovo su bosnjaci falsifikovali...neko ce da zavrsi u zatvoru....
vjerovatno ti
masalah
Мало се поранило са компромисима ... суђење Орићу је тек почело.
Koji će drugi biti upisan,nema u BIH ni hrvatski ni srpski,nego sam jedan jezik a to je BOSANSKI!!!!
samo tako ;) sto vas je vise takvih BiH ima manje sanse za opstankom
A hercegovacki?
ma i to su carlame neke samo da se ljudima skrenu misli sa problema u ovoj drzavi
po obicaju!