Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U okupiranoj sjeveroistocnoj bosni se mora majkama davati po 1000KM, a svako dijete po 300KM i vidjeces kako ce se demografska slika promijeniti. Za 30god bi mogli biti vecina u narodnoj skupstini. Ali bosnjak ne vidi dalje od svog nosa i marin dvora.
Ramić ima primanja ko ministar i poslanik i još svašta kozna kolko više od 10 hiljaka maraka a narodu gradjavinski materijal. Odakle kerma za majstore. Ti imaš umrije odsmjeha j ebo narod.
Sad ispade grijeh ako primas platu?
ovaj ramic poslanik u rs ministar u federaciji a ja ne mogu raditi sa licnom iz visegrada u sarajevu ?
Treba videti koju funkciju ima Brčkom distriktu.
27 godina poslije završetka rata mi još uvijek imamo raseljene porodice kojima pomažemo povratak, i ovo nam je kao neki uspjeh??? Sjetite se Njemacke i cijele Europe 27 godina nakon II svjetskog rata: obnovljena, izgradjena i punom parom se islo naprijed...
Nije predizborna garant.
Ministar Edin Ramic legenda., svaka cast.