Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će drugo malomnici nego se diviti ratnom zločincu. Što se mene tiče želim da se što više napati i umre u mukama za sve ono što je uradio 95'. Pišam se i na njeg i knjigu mu,i čitavu genocidnu tvorevinu.
I ja kad udjem u RS redovno se popisam na livadi :D
@Drake Gledaj cijeli predmet s pozitivnije strane. Pročitaj naslov knjige, "Bitka za Srbiju", šta ti govori!? Opet sebi daju za pravo da pričaju, kako Srbija nije izvršila agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu, koristeći domaće bosanske Srbe, kao poltrone i petokolonaše..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu samo zamisliti, kakve se ublehe i mitomanske priče nalazi u toj knjizi! Sigurno knjiga predstavlja prepisano nedjelo Ilije Garašanina "Naćertanije (Nacrt)" iz 1884. godine..
@chuckboris Hvala Bogu pa se sa takvima ne moramo hvaliti!
ja ne znam ko se njime hvali!? Vjerovatno isti debili kao sto si i ti!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Trebinju se ovog ljeta prodaju Hitlerov ''Mein Kampf''.
Jadno.
divi mu vugla iskomplexirani monstrum!
Muslimani smanjite dozivljaje viste narod zaveden i idete u pogresnom smjeru kada se nadjete nad provalijom moracete priznati Srbi su bili u pravu
Ma nema tu nikakve priče. Pa Srbijanci peru sada ruke od Mladića, Karadžića, Uspijuše, pa i kriminalca iz Laktaša. Mogu da napišu tomove - sada je sve to đab - đaba. Sve se zna!
ovi bosanski pravoslavci su fakat ludi u mozak, a da ne bih generalizovao cast svim izuzetcima
Sta se cudite. Pa Srbi su u citavoj svojoj historiji imali previse barbarskih gena i uvijek nastojali da sto vise ubiju, uniste, zauzmu i da drugima namecu nesto svoje. I uvijek satro ugrozeni, uvijek citav svijet bio protiv njih, a oni se jadni branili.
Jos samo kad pocnu prodavati avio karte za letove Trebinje-Banjaluka
Cuj u srcu Trebinja??? Bas ko da je Pariz a ne brlog.
Bas fino, eto kupite jedan primjerak i posaljite ga u Haag i mogu za dan-dva zavrse sudjenje, jer krivicu je sam ustanovio. Procitajte NASLOV pazljivo: Bitka za SRBIJU, to znaci nije tu nikakva "samoodbrana" pravoslavac u Bosni, niti tzv republike srpske, niti sacuvanje neke Jugoslavije itd itd. Nego upravo ono sto i u nas i najmanje dijete zna da ja SRBIJA izvrsila i upravljala agresijom na BiH 100%. Et vise nije mu ni iz usna neko perom napisano na crno i bijelo i sta se tu ima sta vise da razpravlja????
i sta je problem sto se knjiga prodaje????? mada sam sumljicav da je mladic uopste i napiso ovu knjigu...ali dok ne procitan necu da sudim
trebinje, divan grad naseljen 100% nacionalistima
ako meddzida kreso,predsjednica suda BiH moze javno da prejudicira nevinost optuzenih za zlocine nad srbima zasto je onda ovo cudno?
u opisu knjige je napravljena velika greška, srbi nisu samo jedinstven i poseban narod, oni su nebeski narod.