Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će četvrta doza,zna li se šta?
srpsko zdravstvo je odlično ali Srbi imaju problem sa higijenom i kanalizacijom 😂😂😂😂
da se ne baca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi se osjecao pomalo glupo da sam primio dvije i sad trebam i trecu. A naravno i poslije trece nista nije sigurno opet si na nuli nosis masku i testiras se. Znaci kraja nema
Ako je nekom poremecan osjecaj njuha zbog korone, to nije u nosu. To je mozak ostecen. Otkrili su da korona izaziva demenciju I to je vjerovatno pocetak demencije.
Otkako je se pojavila vakcina ni u jednom mediju nisam nasao clanak koje sastojke/supstance sadrze ove vakcine al sve sastojke ..
Otkako je se pojavila vakcina ni u jednom mediju nisam nasao clanak koje sastojke/supstance sadrze ove vakcine al sve sastojke ..
ovi i trecu mi jos nabavljamo za prvu 😂😂
Srecom !
@bullevar Prskaju li ti bugari tu tvoju škrbavu labrnju ??? Obrisi se I dodji da ti uvalimo fesliju besplatno, placamo ti povratnu kartu sa BIH Airlinisom I gratis mineralna voda Knjaz Milos da operes şupak.
Ustupam pravo na vakcinu! Bez naknade.
kineske i ruske ne pomazu ni sto puta da ti za prde,pogotovo protiv mrznje
Samo je vucko dobre novce uzeo za ovo vrijeme korone
Cuj treca, hahaha ,pa dokle vise mamu vam coronsku
Najsmješniji virus u historiji čoveČanstva breeeee 😂😂😂😂😂😂
milano soping itd 😂✌
kažu poslije treće ide četvrta... niko ne razmišlja koliko ta antitijela utiču na ostale organe
Razmatra se uvodjenje 10 doze ako dodje do 9
Tri prsta tri vakcine tri izgubljena rata
Jedna dobra stvar u endemiji je sto ce maloumni antivakseri polako poceti da odumiru jer misle da.je vakcina ta koja je opasna a ne virus. Prirodna selekcija.
Hau jes no, šaćire#10
Jel komentar treba bit sarkasticnog karaktera?