Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je da su CETVERICA, da su bila PETERICE bio bi belaj, a tek SESTERICA auuuuuuuuuuu
Ko nam zlo mislio, o k.urc.u nam visio!
1312
Halo pitari, malo prelistajte Halilovića, ako uopće i znate ko je on i šta je napisao. Po novom pravopisu je pravilno četverica :)
Navodno napali policajca!Otpad ovu našu koja bijela svijeta nebi vidjela da ih ne odvedu tako kako ih odvedu na te utakmice,treba sve jednog po jednog na čaršiji povješati.Sutra će kad dođu otud okačiti se na klix i handriti narod
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoje sve Europske drzave iz tog vremena,pa tako i nasa Kraljevina Bosna. Kraljevina Bosna je jedna od najmladjih drzava na renesansnim kraljevstvima. Trenutno imamo nesto vise od 300 igraca i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igraca. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlucujete kojim ce putem ici vas lik, moguce profesije su (krojac,mesar,kovac,mlinar,pekar,stolar), takodjer mozete biti gradonacelnik, svecenik, general, ban, a ako se potrudite mozda cak i kralj. Mozete ici drugim putem i biti lutalica ili pljackas ili samo obicni gradjanin koji voli doci u kafanu i opustiti se uz pivo i zezanciju. Moguce je ozeniti/udati se i osnovati svoju porodicu. Pridruzite nam se i zabavite se. Mozda vam se igra na pocetku ucini teska, ali odmah prvi dan cete dobiti poruku od svog licnog mentora koji ce vam pomoci da shvatite igru.
vazno da bi dala, pa sta god :D
Dobro je ovo...mogli su napisati i \"cetvero\" :D Vidio bi onda komentara... :)))
oooooooooooooooooooj mati mila, jel sad i CETVERICA ispravno????????????????????????????????????????????????????? Ja bih ti odmah otkaz dala!
Mii smo tu i j....o vam mameee!
xxx
Nešto mi se počesto brane, a uvijek završe po zatvorima. Možda bi im bolje bilo da ostanu kući i navijaju uz TV, ili radio prijenos. Kad neko nije za goste, onda mu je bolje ostati kući. Zadnja vijest glasi da nisu uhapšena četverica već dvejica
Momci su uhapšeni zato što su se branili. Sa tim Vašim komentarima o pravopisu razgulite na neku drugu temu. Good to be in Šeher
Jedan je Šeher.
Prije rata su se u školi jedinice dijelile iz srpsko-hrvatskog jezika za ovo \"četverica\" i slično a danas je to \"cijenjeni\" tkz. bosanski jezik ( još su poubacivali slovo H gdje god su mogli )ha,ha,ha, koji primitivizam i seljakljuk brate mili,čuj četverica ha,ha,ha,...
Dragi moji prijatelji, doslo je do malog zatezanja odnosa sa nasim bugarskim kolegama tokom rasprave o sirenju svemira. Pale su teske rijeci i ja sam zavrsio igrom slucaja u zatvoru. I to samo zato sto sam pomenuo konstantu fine strukture svemira. No mi, horde zla, smo uvijek bili kao vrlo dobro organizovana skupina. Jedan od mojih cjenjenih kolega mi je posudio Hegelovu Dijalektiku, tako da mi nece biti dosadno. Pozdrav svima. Vidimo se na uzvratnoj utakmici.
Retardi redakcijski, zasto \"cetverica\", zar nije dovoljno reci \"cetiri navijaca\"? Ko vas je naucio tome, gdje i kad? Yeb.em li vam selo i majku koja vas je poslala u grad.