Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi dobro da se to dogodi, ali dabogda. Teško onom ko sjedne u premijersku fotelju posllje tebe, jer ni ti nisi smio uzeti novi mandat. A i kako bi, u prošlom si rasprodao što je valjalo u u tom entitetu i time pokrpio 4 godine. Sad se više nema ništa prodati, e od čega sad krpiti??? A sa druge strane, dobro bi bilo da se vaši šupci nađu na nišanu vlastitog naroda kada mu budete polagali račune. Bilo je slobo - slobodo, pa nije više, bilo je i dodo - al neće dugo!
sve je to ok,,samo mujice ce dozivjeti nervni slom ako opet pobijedi Mile,,,to znaci još 4 godine j.b.nja u glavu ,,Mile ih guzi oni svrsavaju samo na pominjanje njegovog imena
srbi-me jebase de vi ba vidite ima li u frizderu sta za pojesti nemojte se za Srbe brinuti mi sa vama (Bosnjacima iz Federacije) nemamo nista nasi Bosnjaci u Republici Srpskoj su druga prica mnogo su zdraviji od vas to sam se uvjerio u Jani, divni ljudi jer na njih ne uticu extremi tipa Silajdzic i Komsic
Tako svi diktatorski režimi obično pred izbore najavljuju pobjedu,tako je kod Mileta,sve je stavio pod svoju kontrolu,apsolutno sve,kada čitaš ili gledaš neku drugu vrstu medija sve hvalospjevi za snsd,mnoge novine kada listaš prije bi se moglo nazvati da su to bilteni snsd-a,ali narod kaže,ničija ne gori do zore,pa neće ni tvoja Mile.
Ako ti pobjedis, ja cu licno da te likvidiram..