Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovo Mektic pokusava plasirati? Kakva je ovo smijurija? Mekticu hebo li te Bakir, i Efendic i SDA-ova firma koja je pravila zgradu. NE LAZI I NE PODMECI.
@IvicaIMarica Samo naivan i laik ce povjerovati u ovo. Predizborna kampanja uveliko pocela, a Mektic po obicaju radi za Bakira i SDA. Kakvu li su laz i prevaru sada smislili...
alija izedbegovic...islamska deklaracija...zelena transferzala....bosnajci...migranti...teroristi....eu kalifat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Serveri u podrumu, to samo kod nas može. Za dva dana ćete reći da nema backupa i da su podaci uništeni. Ok naselite migrante, a mi ćemo kod Švabe.
Ko je izvodjac radova ? Odgovornost kako da poplavi...
Potrazite na google, ta zgrada, losek kvaliteta, napravljena od hdz-clana iz kreseva! Prodao entitetu, uz pomoc cavke! Za servere treba specijalna prostorija. Posto su vecinom nesposobni zaposljeni niko to nije znao pa reklamirao
Dobrodosli migranti u vasu novu domovinu, Bosnu i Hercegovinu. Ima prostora za vas po Hercegovini, samo pamet u glavu i redovno u dzamiju.
Kao slucajno
ludi fahro najbogatiji migrant, a nije ga stid onako pisati i generalizovati migrante kao kriminalce i lopove
Odbijeni azilant u Njemačkoj zgrabio tuđe diejte i bacio se sa njim pod voz ! PA ti hajd ne psotupaj PO NJIHOVIM NAREDBAMA ! http://www.dailymail.co.uk/news/article-5611541/Man-grabs-strangers-toddler-jumps-German-train.html
ako nemaju backup na drugoj fizickoj lokaciji, treba otkaz dobiti taj koji odrzava server i podatke.
Sa poplavom ili bez nje vi nemate pojma ko vam je ušao u državu
SDA zamece tragove o broju ljudi koji su usli u zemlju, sad ih lagano u Gornju Maocu, Gluhu Bukovicu, i druge kampove za indoktrinaciju hehe
Svugdje u svijetu serveri su u sobama na najvisim spratovima , samo kod nas u podrumu xD
-- poplavljen server sa migrantima Evropo DOLAZIMO !! :( NE ZNA SE KOLIKO NAS I ODAKLE ! E samo to je EU trebalo za miran san. FIno je bilo i kad je IZ MINISTARSTVA SPOLJNIH PSOLOVA PRIJE DOLASKA ZLATKA NESTAO DISK SA IMENIMA PRIMLJENIH U DRŽAVLJANSTVO BIH uključujući GLAVOM I BRADOM ŠEIKA OSAMA BIN LADENA !! :( Koji je poslije poduzimao neke akcije po Zapadu. U napadu !
Ovo ce biti unisteni podatci ,da se sakrije da uopce nije bilo tih podataka, i da se sakrije nerad organa..
Plan je da se nasele pola miliona Arapa u federaciju i da na taj nacin postanu treca etnicka grupa po velicini i da se Hrvati jos vise bace u drugi plan, samo sto ce ti Arapi za 10 godina biti najveca etnicka grupa u celoj Bosni. Bosnje ne znaju sta rade.
puš karu svom drugaru..i ti i tvoji četničko u staški prijatlji
@johanwilshire O Bosnje pocnite ucit arapski!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)