Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj prijatelj se u skoli zarazio prenio nani i nana mu je umrla!!! Niste svjesni kakvu grešku pravite!
Samo se vrtimo u krug
fBuser Pa drug svi cemo se zarazit dok ne dodju vakcine A kada ce doci vakcine to nezna niko Vidis da sve na kapaljku stize A djeca il ce poludit il ce polupismena biti Slazem se ja sa tobom da je rizik Al hocea i iducu godinu online nastava da se odrzava a kako je krenulo i hoce Znaci vakc u kanton sarajevo je ispod 3% pametnom dosta
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A 6 ti razred inace prenosioc virusa kazu pa nek idu online Eee ovog debila i ko odredi ovako
I deveti idu online kakva logika jbt.
pa drug moj malo pameti u glavu,jesi ti normalan? treba li 6 razred kojem se od sada pikaju ocjene za srednju školu da bude online? ne treba.iskr treabju citavu predmetnu da stave da ide u skolu nema logike sa ostave 6
Učenici završnih razreda osnovne škole su praktički dva razreda izvan škole do kraja njihove "nastave" ostalo je još pet sedmica. Skraćena nastava od 30 minuta je katastrofa nastavnici svoj angažman svode na slanje materijala. Način kako ispituju djecu je još gori. Kako se samo ponašaju u školi. Jadna djeca s njima.
padamo svi kolektivno😩😩
unisti mi zivot😍🙏‼️
OH LAAWWDD
barem deveti razredi ne idu, da izvuku ocjene
33 radna natavna dana do kraja sk.godine. Za ovu sk.god.ko je sta naucio -naucio. Za ovih 30ak dana sto ce sjediti u ucionicama nit sitiji nit pametniji. Da iko ima obraza, milosti, saosjecanja, ljudskosti....ma bar jednu od ovih osobina ne bi donosio ovakve odluke nakon ogromnog broja smrtnih slucajeva prosvjetnih radnik. Sramota!! Da smo drzava kakva nismo trebalo bi ispitati za ciju korist se djeca vracaju u ucionice. Roditelji su protiv. Prosvjeta je protiv.
Ova korona nikoga neće zaobići, krenulo nas je sviju redom i dok je svi ne prebolujemo neće stati. Valjda će nam nekada stići vakcine
Ovo isto lutrija,pa ako imas srece.Dobitni brojevi ovaj put su :7,8 i 3.
uvodite selektivni karantin, ako s epojavi korona u jednom razredu sve ih staviti u karantin iz tog razreda i radnike koji su bili u kontaktu i neka prate nastavu online a ostali neka idu u skolu...nemojte uvoditi kolektivni karantin vec samo selektivni..ucenici treba da idu u skolu
Kakva je ovo demokratija i "demokratska" država?
Bih u prosjeku ima iq od 87 a ispod 70 se smatra mentalno zaostalim. Tako da nije ni cudo sta rade
Pa iskreno ne vidim smisao da rade ugostiteljski objekti, teretane, bazeni, itd..itd..a skole vec od starta pandemije ne rade..i kao one su problem zbog 15 ucenika u istom prostoru a s druge strane nije problem 50 ljudi u istom prostoru kafe-restorana..nonsense.
Je l' toliko tesko shvatiti da su djeca obavezna da idu u osnovnu skolu, dakle zakonski su duzna, nije slobodna volja. Sve ostalo sto si pobrojao ides na vlastitu odgovornost.
U ugostiteljske objekte niko te ne tjera a škola, bar osnovna, je obavezna. Da li ona iz Bošnjačke shvata da će ne daj Bože ONA biti odgovorna ako se bar neko od djece razboli ili donese bolest u kuću. ODGOVORNOST je čarobna riječ koja liječi i glupost i lijenost i korupciju. Svako od nas mora biti odgovoran za sve što uradi ili ne uradi.
ja znam da ova naida gleda baku praseta i prati belmina na tiktoku 😕
ja znam da ova naida gleda baku praseta i prati elmina na tiktoku
besties obrisite ovo pls