Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vas dvojica-trojica se natovarite i onda udri. ne znam kako kako vas nije sramota da neke stvari pisete: tako lako barate sa smrtima bilo kojih ljudi i jos se usudjujete da ih prebrojavate. stvarno jadno. hvala svima koji su se borili za drzavu BiH i muslimanski narod prevashodno - ma odakle da su dosli. hvala svima koji su dali svoj zivot braneci nas ovdje. vi koji pisete baljezgarije bolje se zamislite nad vlastitom pricom. otidjite nekoj majci koja je izbgubila sina ili kcer ili muza u ratu - i iz Sandzaka su recimo, pa im recite idite odavde, nije ovo vasa zemlja, ili slicno. eto njima otidjite. sram da vas bude. sto se tice imena stranke: ne smeta nikome DP - Dragan Cavic, DS - Boris Tadic, SBB - Fahrudin Radoncic, SNSD - Milorad Dodik, a smeta nekima BPS-SEfer Halilovic. smijesno. pa to se radi radi prpoznatljivosti stranke u moru stranaka na izborima.
@avax prijatelju, dajem ti za pravo. ja bih ipak izdvojio Silajdzica kao prvog, glavnog i najodgovornijeg za sva sranja od 92-e. on je upleten u sve moguce radnje i onda i danas...i jos je ktome lopurda najveceg kalibra koji se bosnjacima naivnim zeli prodati kao domoljub i patriota. veceg rusitelja BiH nije imala i nece imati.
A to sa Seferom u politici je samo produžavanje naše agonije , naime dok je u politici BiH bilo ko ko je aktivno učestvovao u ratu država neće postojati. Ako se neko nije slagao u ratu mala je šansa da će u miru saradjivati. Ko god imalo voli BiH i smatra je svojom državom daće mi za pravo!!!!!
le le le le kad su počeli plaćati poreze , kad je državna uprava totalno okokuzila..........Daj meni Ferhadiju ulicu da prodam par kontejnera robe i plac za zgradu za nikakve pare plaćaću ti buraz porez sa premijama do kraja života.A što se tiče vladinih službenika to si potpuno u pravu samo si zaboravio jednu malenkost oni su i došli na položaje ( i obogatili se ) preko tih crnih biznisa a zna se i ko ih je radio.......
Pogledaj bolje ko je zauzeo drzavu .... sandza nema mnogo u drazvnoj upravi i na budzetu. Oni su vecinom privatnici koji placaju poreze i pune budzet koji rasipaju nepismeni stranacki podobnjaci uhljebljeni na drzavne jasle preko namjestenih konkursa....
Vala niko nije skupplje naplatio svaku mrtvu glavu ko sandžosi,zauzeli su državu ko da ih je poginulo pet miliona.......ha ha ha
Upravu si, da su sandze bile pametne i da su se udruzili sa srbima 1992-ge palo bi Sarajevo za 24 sata a ovako su ginuli po rubnim djelovima grada gdje su bili vecinsko stanovnistvo, braneci svoje kuce a samim tim i grad i zemlju da bi ih danas ti i takvi ko ti pljuvali.
Kineska demokratska stranka.
kakve veze sandzo ima sa Bosnom i Hercegovinom? nebi me cudilo i da nam siptari i arapi pocnu osnivat stranke po BiH
Cuj \"BPS - Sefer Halilović\"? DAJ BA SEFERE IZBACUJ TO SEFER HALILOVIC, PA NI TITO NIJE STAVLJAO SVOJE IME U NAZIV STRANKE.