Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz gowana nas cupaju Poljska, Češka i Slovačka. Tito dragi mi za njih bili Amerika...
Ključna riječi bili😁😁😁😁 dok ne dodzose oni sto nas vole i brinu o nama našem jeziku naciji i vjeri 😁😁😁😁
Ebi ga drug vremena se mjenjaju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Naši političari bi da primaju platu i da svi sve za njih odrade da se u ono što su poklopili ne dira... Boga mi kada bi im sutra rekli od sutra ste u EU mislim da bi odbili... Jer ovim nehljebima principi EU ne odgovaraju...
Duše drage, oni se zabrinuli za nas...
Nisu vise Lagos, Bangkok, Manila treci svijet. Sad je treci svijet Sarajevo, Travnik, Zenica, Mostar, Banja Luka. Izgledaju ko ciganska varos
Ima Kurza? Iz Austrije? 😎🤣
Prvo korupciju kod nas sredite ! Sredite sisteme .. Pusti EU još 2 godine, zamjenice nam ove metuzaleme u vlasti..
Gdje je Turkovićka, tu su i problemi.
Posto hurme debela???
Petljaju da zapetljaju.
Pa mi smo ovoj madjarkoj i poljskoj vegetu prodavali, sta velikosrpska ideja uradi od onakve drzave.
dobro sve pet,to žele ove države koje ste nabrojali,ali da li to žele sve države toga tzv. regiona,da li to želi naša BiH u komadu,ja mislim da ne želi 2/3 BiH,EU je za njih dvoje strani element,za jedne protiv svetoslavlja i majke rusije a za druge nakaradni latini i Papa,..papa koji je najveći trn u oku Islama,onaj koji se nije dao kao i njegove sljedbenici(stari baštinici bosne srebrene),..znači ostala 1
znači ostala 1/3 naroda BiH,a zna se tko su oni,s toga nemojte više mantrati i odugovlačiti i muljati,recite što vam je na srcu,..kome je majka Rusija a kome Turska,..
Austrija ima 150.000 ljudi iz Servije....koliko jos serva iz BIH i Hrvatske.
Sljedećih 20 godina nažalost nitko neće ući u EU.
Da je pameti kod bosnja sredili bi stvari kao sto su sredili cesi i slovaci. Mirno se razisli i vidih sad gdje su. Al ne, treba dominacija. Pohlepa i kompleks je cudo!
Doboj2,..imali su mogućnost preko Hrvatsku kroz konfederaciju,ali ne oni su stari narod od nikoga priznat,ma dajte molim vas ne budite smješni,to je njima ispodniženja pa ti Bosanci,Bošnjaci,Bošnjani,Muslimani,kako god da se dogovore da se zovu(nako zadnjih 30 godina traženja ne mogu se naći i prozvati imenom) sebe smatraju nadvrstom i nadnacijom koju nitko zabilježio nije,osim regionalne pripadnosti nekada i nekome,..
Hajmo se mirno razici. Vi opanke na noge i van genocidne tvorevine, pa mirma Bosna. Srbija moze rahat u EU kao i vjecna BiH i Republika Kosovo. Vi ste svakako ovdje dosli pljackom, otimacinom i genocidom, te vam je odavno vakat kupit prnje kao npr sto su vam kolege iz HR uradili 90ih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad su dvije pokrajine , Hercegovina i Bosna bile Amerika za Češku? Sto je ovim muslimanima? Jeli njima vrana mozak popila?
Samo univerzalne evropske vrijednosti na dobrobit svih naroda u BiH a ne srednjevjekovni UZP-Genocidni svjetonazori. Smrt fašizmu sloboda turizmu.
https://www.clickasnap.com/i/1i4ws83ewayizxq6