Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekskluzivno, samo na islambosni.ba, video zapis svakog poginulog. Izabrao i pripremio: Muharib.
nisu vas sije prodali nego sunni: http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8
http://youtu.be/-ZgUA_RQAp4. ......................Š IJJE (RAFIDIJE) U BiH - SREBRENICA / POTOČARI 2012.g. NOVO........................ ....ovako ce nam assadova braca i u bosni poceti ciniti ako nebudemo upozoravali na njihovo djelovanje.,,
Koja geografska \"kreativnost\" ili je možda bolje reći \"kre.tenluk\"...
poslije svih neuspješnih pokušaja da se zaustave poplave i požari na zemlji spustiše se vanzemaljci sjeraše silne kiše koje izazivaju poplave u svoje leteće tanjire i izliše na sva požarišta i svaki požar ugasiše a pokvarene što su htjeli ukrast kišu zatvoriše kao u nekoj \"knjizi\".
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
Halal Web- VIJESTI Prenosimo vam vijesti sa hitnog sastanka prijateljskih zemalja sazvanog kako bi se uputila pomoc Bosni u gasenju pozara. Vec se nadzire pozitivan ishod ovog HITNOG sastanka zbog goruceg pitanja. Kako prenosi Halal Web, Saudijska Arabija velikodusno je obecala poslati tri azbestna leteca cilima specijalizirana za gasenje pozara; Sheik El Orans se obavezao poslati cetiri genetski modificirane kamile sa extra kapacitetom grba za prijenos vode, koje se inace koriste u gasenju pustinjskih pozara; dok je Ali Baba obecao poslati 40 posebno obucenih vatrogasaca koji ukradu pozar da ih i ne vidis. Trenutno je za govornicom zadnji predstavnik prijateljskih zemalja, a sastanak ce biti okoncan i pomoc HITNO upucena za Bosnu cim Sheherzada zavrsi svoj govor, sto se ocekuje za 1001 noc!
VIC - ZAKLJUCAN GPS Lete dva turska borbena aviona nad Bosnom zahvacenom pozarima. Prvi pilot javlja drugome- Vrijeme za lansiranje, tri, dva, jedan, SAD ! Drugi pilot pokrece zracno bombardiranje \"carpet boming\". Dok podrucjem odjekuju jake ekplozije, pilot zadovoljno to promatra i javlja- Imam vizualnu konfirmaciju. Mete su uspjesno eliminirane! Prvi pilot javlja se drugom: Nije mi jasno sto mi ovo palimo kada vec samo gori, ali dobro...Nego nesto mi zastopao ovaj GPS, gdje je tacno ova oblast Sirije? Drugi pilot provjerava navodjenje i zakljucuje: Sirije? Oh ne, pa mi nismo u Siriji! Ostao nam je zakljucan GPS! Mislim da smo sprzili Bosnu!