Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A KAKO STE ZNALI ZA NOĆ ISKOPATI GROBNICU ZA 300 BOŠNJAKA NEKO OVIM DEBILIMA TREBA REĆI DA ĆE NAKON ŠTO ZAKOPAJU KRAVE TO POSTATI VELIKA SRBIJA, VIDIO BI KAKO LOPATAJU
pa zar taj dio države ne smrdi tako već 20 godina ?
Nemojte samo od nas opet cekati da vas vadimo iz govana lopate u šake i gas.
sad bi internacionalac rekao: Užas! Leševe pod hitno zakopati pod zemlju! i to top komentar sa 300 lajkova - najbolji dokaz da ovdje vise samo glupa dječurlija
Raspada se i ova država, Posavska županija bolje da je u RH bar bi dobili pravu pomoć od države, Caritasa, Crvenog Križa, stotinu organizacija. Ovako nula bodova, jadno.
vidi ovog što bi da pripaja, haj naberi s klixa
Kako nam je sve efikasno, ma nema problemi se rijesavaju sad pa sad. Nedaj boze nikome, pa stvarno uopste im nije bitno sto postoji mogucnost zaraze, sta ih briga. Zar se neke stvari nisu mogle ubrzati?
Saće još veći smrad kod Srbijanaca
smrdi ti iz usta operi zube
Fuj
DA SE HOCE SVI SRBI POTROVATI HE HE
DA HOĆEŠ TI DOĆI PAMETI HE HE
SDA unikatna budala treba ga uokvirit pa na zid
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
e čuj? mi mislili da se nisu još počeli raspadati...