Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu rat započeli moj komšija Bajro i njegova žena Fazila, kada su ekserima živi zakucani na drvenu štalu u formu krsta, a potom živi zapaljeni na štali! Radovane, ćao!
Trajni pecat, krvave ruke vjecno ce biti na njihovim rukama.
sam cin negiranja pravosnaznih presuda medjunarodnog suda je genocidan...
Tako je! Mislili ste se izvući.
Vrijeme je da amerika i eu isprave gresku i ukinu rs. Za to postoje sve ove presude i neoborivi dokazi
rafalno kmecanje u krmetnjaku
Majku li vam četničku , agresorsku , nenormalnu, genocidnu .....Čast izuzetcima .
Guslari jedino znaju guslati ... tako ih je mile i polozio..
Pa vec mislite na sukobe.Opet znaci isto mislite.Pa vi nikad necete doci pameti.
Ma dosli svemirci i sve zakuhali..a vi naivni kao francuske sobarice pa eto malo se igrali..mamu vam nenormalnu...
Elhamdulillah! Sreca pa ovaj smrad nikad vise na slobodi.
Nisu Srbi krivi . Nisu ratovali ovi iz Srbije nigdje a 40000 ratnih vojnih invalida imaju ? Sve se na njih svaljuje a oni mirotvorci . Samo ukinut genocidnu tvorevinu i na Drini zid napravit poput ovog sto USA pravi sa Mexico-m !!!
Kako onda srpski zvanicnici objasne terorisanje nasih heroja odbrane,Jovan Divjak i drugi,da nisu trebali dopustiti totalno unistenje.....pogotovo stavljanje u kos sa zlocincima
Cijeli Svijet je šokiran razmjerom zločina koji ste počinili, samo ste vi šokirani time što je neko to prepoznao !!
Ne odgovornosti za rat, rat bi i ovako bio, negdje bi puklo! Nego odgovornost za genocid! Eto opet negiraju Genocid, zovu ga rat!
Još koja godina, Pa će biti da su oni napadnuti, “Agresija na republiku srpsku”
Vukota dudlaj ga zajedno sa preŠednikom Jadovanom.
Bemu od tave Drzak! Na Muniri mi isključite komentar! Poštujem Majke Srebrenice ali na Muniri gasite sekciju komentara?! Sad ću ga ovdje smjestiti ma da mu nije mjesto: Tako je Munira, ne isplati se biti zločinac i svako poštovanje prema zrtvama genocida. Ali isto tako Munira ne isplati se biti lopov i pokrasti Donacije!