Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite policijski sat! Moram kući od punice ići u 20:00 a prije sam sjedio do 23:00 !
Evo istusirali smo se u Jagomiru i sad cekamo rucak. Nocas se lik u sobi zasraou krevetu, cijelu noc smo se gusili u smradu u sobi... Nema dana u Jagomiru da se naspavas ko covjek!
Vidi nam panorame, isto Kandahar..
Lijepo čovjek kaže nema kazni za nepoštivanje, a sve što nije kažnjivo i dozvoljeno je,
Bosnjaci su odabrali metodu....ko umre umro je...jbg tako mu grah pao
Tu se razlikujemo mi SDA i mtel koalicija, oni mogu donacije dobit jedino od Srba 10.000 vakcina dok je Bisera Turkovic sama obezbjedila 10 puts vise, al nas to ne opravdava zasto nismo kupovili
Kakav slijed nelogican, valjda prvo vani pustiti da rade. Pa to znaci za 2-3 sedmice opet lockdown.
U SBK nije stanje kao u KS gdje nam Forto tokom dva mjeseca vladavine napravi od KS novi Bergamo, nesposbnom vlascu i ne poduzimanjem mjera. I onda mu kriva Sebija sto narod festa i ide na derneke.
Ti so svoke odradio. Danas jogurt i burek od SDA Omladine
A sta ceka vlada Forte i Konakovica u KS sto ne pocne vakcinajciju a 130 000 vakcina je stiglo i sada skuplja prasinu, dok su drugi kantoni poput Mostara i Zenice poceli sa vakcinajcijom?! Kakvu to igru igraju i zivotima gradjana se igraju!
U zatvorenom?! Nisu normalni!