Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili da su Palestinci 1999. pozvali Milošević na večeru dok su Izraelci prijetili da ga uphapse čim se pojavi tamo
Dok SDA funkcioneri na drzavnom nivou daju podrsku Izraelu, vjezbaju sa glavnim sponzorom Izraela na Manjaci, dotle islamizovani Srbi masu palestinskim zastavama. Ali dobro, slicno i Dodik maze oci svojim glasacima. I svi u regionu.
Prijatelju, Bošnjak inače slabo pamti historiju. Pola Bošnjaka se ljuti kad kažeš da je Švabo bio nacista. Ka'e pusti to, naš narod tamo radi, kakav nacizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dokle će trajati ovo svršavanje na Palestinu...Glupi dobro Bošnjo imaš i svojih problema! Pogledajte pažljivo slike, nikad ne bih rekao da je ovo Sarajevo već da je ovo negdje ja Istoku. Ovo je sve sekta što se okupilo. Neko je dobro platio. Pogledajte kako su djecu obukli. Bula i nindža na svakom koraku. Ovo su skriveni neprijatelji BiH jer nas proglašavaju teroristima.
Hamas=terorizam, bošnje na strani Hamasa što znači bošnje=terorizam pa vi razmislite malo.🤔🤔🤔🤔
Zanimljivost: 99% svih učesnika podrške, nemaju pojma o konfliktu i da je Jeruzalem u sklopu Izraela od kraja DSR i da su Palestinci koji nemaju veze sa tom teritorijom upali i rekli: ,,Ovo je moje"
Svaka čast ovim ljudima 🇧🇦❤🇵🇸
Svaka čast djevojkama na slici 23
Samo treba biti Covjek ! Bas tako .
Trebamo mi riješiti svoje probleme prvo pa onda druge podržavat, nije bilo potrebe za ovim ništa nece promjeniti stanje u palestini...
Sa ovakvim ispadima i ponasanjem sami sebe zatvaramo u kavez. Vidim da nas zadnja 3 rata u posljednjih 100 godina nicemu nisi naucili. Ljudska Glupost je beskonacna kao i svemir. Ovo nije podrska Palestini vec kontra za ono sto rade u Banja Luci i Mostaru.
Primitivizam se pobjedjuje intelegencijom a ne istim nacinom kako to rade nase komsije u drugim djelovima BIH. Vi bih trebali biti primjer multietnicnosti u glavnom gradu a ne pustati glasnu muziku koju ne kontate niti razumjete sta pjevaju? Nedefinisana glupost i primitivizam!
Ko su ovi ljudi, odakle su, ko ih je doveo?
Ja do sada nisam vidio da su se ovako skupili da protestuju zbog jadnog stanja u nasoj zemlji. Protestuju za nekoga ko nema veze sa nama u Bosni? Kod nas teska Korupcija, kradje, ubistva, silovanja, masovne prevare, katastrofalno socijalno stanje, glad, nulta perspektiva i opet nista? Prvo ocistite svoje dvoriste pa onda reagujte za nesto i nekoga ko je na drugom kontintinentu i nema veze sa nama ovde u BIH.
A što protestuju, obustavljena je vatra? Ovo na skupu su najveći neprijatelji Bosne koje je neko za 10 KM kupio da nas pokažu kao krezube besposličare, vjerske radikale...
Ah bule
Što ovo FGR pjeni u komentarima... To je selektivna borba za pravdu, izići će da podrže braću LGBT ali ako se ubijaju djeca u Palestini to nije dovoljno kul da se podrže protesti.
Pravi ti se Palestina pod nosom ovdje u Bosni. Samo ti to ne vidiš.
Gowna
Samo moras biti retard da ovo radis dok su Americke trupe u Bosni
Mi trebamo biti zahvalni sto su Ameri reagovali i napali VRS 1995. A da smo se drzali Evropskih vrijednosti, mozda bi i imali gradjansku drzavu. Ali svi kazu da JEDNI RAZLOG ZASTO BIH NIJE GRADJANSKA JE ZBOG TOGA STO IMA 50% MUSLIMANA OVDJE I STO IMA OVIH FUNDAMENTALISTA KOJI ZELE ISLAMSKU REPUBLIKU. I ZBOG NJIH PATIMO OVDJE. FUJ. Sarajevo se pretvorilo u Istocnu Kasabu, umjesto sto je se pretvorilo u Evropski grad. Nek je Mandic rekao - SARAJEVO JE OSLOBODJENO OD PRIMITIVIZMA