Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saobracaj minimalan,nedelja je svi na planinama,toliko o euro normama.
@hausmajstor Majstore logika ti je taman razvijena da vise od hausmajstora i ne mozes dobaciti. Sta ti kontas jedan dan se manje vozi i odmah ce se sve razici? E budalo moja...
Otidjite..kakvo stilsko rjesenje.
Ne svidja ti se zrak u gradu? Otidji na planinu Ne svidja ti se zena? Otidji Nadji drugu cuPi Ne svidja ti se plata? Otidji nadji drugi Ne svidja ti se zivot u BiH? Otidji iz BiH
Odlazak iz Bosne i Hercegovine je nešto najljepše što se čovjeku može desiti
Definitivno Sarajevu treba veci prevoz tipa metro,duzi tramvaji prevelike su guzve ujutro i poslijepodne zato svi hoce auto sve ljenguzi a veliki je test od boga kad budes pitan sto nisi prestao voziti ili loziti da ne bude takvo zagadenje koje steti nasem zdravlju. Vrijeme se dosta promjenilo.
Varljiva zima 2020.
Hoce li Vlada KS platiti taj boravak na planini? Lako je palamudati. Poduzmite konkretne korake u cilju smanjenja trovanja gradjana. Epizode zvucnih imena, restrikcije u voznji starijih vozila i smanjenje radnog vremena administracije je samo zamazivanje ociju gradjanima. Rezultati su porazni tj nema ih.
A gdje je Skaka citavo vrijeme, je li se i on vozika za 3km u zicari?
Najbolje je da odemo u pm.
Odoh stat pred vjecnu vatru, izvodit onaj ples za prizivanje kise, lajk ako ko zeli sa mnom. Tacno je vise dotle doslo.
Usmrdilo se i Sarajevo i Tuzla. Jest ih lijepo gledat ovako s maskama, priča se nova znamenitost gradova. Al dobra je lokalna vlast. Federalna isto, državna.. Uveli akcize na sav plin, i onaj kućni pa je poskupio a to je inače jedini način da se grije a manje smrdi. Sve je kako se i očekuje da bude u protektoratu :)
Pa donro hocete li napisati neke cifre koliko je zagadjeno. Izmedju kojih vrijednosti varira? Joj novinara i govana pa nije lektira ba, ovdje se trebaju navesti cinjenice a ne eto zagadjeno je i varira pa to svi vidimo!
Nemaš auto, čekaš na red za žičaru kao u ratu red za vodu.
A kako ću ventilirati prostorije, kad otvorim prozor , zrak smrdi?!
Trče maraton, a vidi upozorenja...kome je tu šta jasno?
evo mene.u rodnoj rogatici ma banja za pluca auto bolje radi ovdje
JA NE VIDIM KO CE OVDJE ZA 20 GODINA ZIVJETI-PA ZAR NAS NE MOZE POKRENUTI DA NESTO URADIMO ZA DJECU OSIM STALNOG KUKANJA I SUPLJE PRICE!? RODITELJI-PROBUDITE SE..MANITE VISE SUPLJE-VRIJEME JE DA URADIMO NESTO ZA BUDUCNOST.KAD-AKO NE SAD!?
E..STA URADISMO OD ONAKO LIJEPOG GRADA. .SRAMOTA.